Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

Vezeték nélküli újdonságok a Microsoft-tól

2006.12.11. 21:11 | Retee | kategória: Hardver

A Microsoft mától új, vezeték nélküli egeret és billentyűzeteket hozott forgalomba. Mindkét termék a 2,4 GHz-es Bluetooth technológiát képviseli, kicsomagolása után azonnal csatlakoztathatók a számítógéphez vagy notebookhoz. A kiegészítők akár 10 méterről is működőképesek, és optimális megoldást nyújtanak abban az esetben is, ha több vezeték nélküli gép van egy környezetben, ugyanis összesen hét Bluetooth eszköz csatlakoztatását teszik lehetővé.
A Microsoft Wireless Optical Desktop 4000 kényelmesen használható, ívelt kialakítású, formatervezett billentyűzet, beépített zoom funkcióval is rendelkezik. A rendszerhez egy optikai egér is tartozik, amely billenthető kerékkel, programozható „Kedvencek” gyorsbillentyűkkel és párnázott, bőrhatású csuklótámasszal rendelkezik.
A Microsoft Wireless Optical Desktop 1000 asztali készlet vezeték nélküli optikai egeret, és egy multimédiás billentyűzetet foglal magában. Multimédia központja révén a billentyűzetről vezérelhetjük a zene- és videólejátszást, amelyben a testreszabható gyorsbillentyűk is segítséget nyújtanak.
A Microsoft Wireless Laser Mouse 8000 valódi fémből készült, és energiagazdaságos elemei újratölthetőek. Az egér 5 gombját tetszőlegesen testreszabhatjuk, billenthető kereke négyirányú görgetést tesz lehetővé. A nagyfelbontású lézertechnológia révén precíziós egérmozgások valósíthatók meg. Az egeren emellett elemállapot kijelző és mini Bluetooth adóvevő található, nagyító funkciója révén pedig kinagyíthatók, ezáltal könnyebben szerkeszthetők az apróbb részletek. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Vezeték nélküli újdonságok a Microsoft-tól
Vezeték nélküli újdonságok a Microsoft-tólVezeték nélküli újdonságok a Microsoft-tólVezeték nélküli újdonságok a Microsoft-tól

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló