Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Miért készül az Ocean’s 13

2006.12.14. 17:37 | Retee | kategória: Mozi

A legtöbb folytatás azért készül, mert az alkotói nagyon elégedettek a korábbi részekkel. Az Ocean’s 13 (hazai bemutató: 2007. június) – Hollywood legnagyobb színészeit egyesítő Oceans’s Eleven és Ocean’s Twelve után – viszont azért, mert az alkotók szerint az előző rész sokkal jobb is lehetett volna. A rajongók sokáig csak arról érkező híreket hallhattak, hogy sem a rendező, Steven Soderbergh, sem a sztárok: Brad Pitt, George Clooney és a többiek nem készülnek egy harmadik folytatásra. Matt Damon most megmagyarázta a világnak, hogy miért vágtak bele harmadszor is a közös kalandba.
– Találkoztunk egyszer, és egyetértettünk, hogy a második rész jobb is lehetett volna – nyilatkozta Damon. És ezt persze egyikünk sem akarta annyiban hagyni. Elhatároztuk, hogy megint csinálunk együtt egy filmet, de olyat, hogy sokkal jobb legyen az elsőnél és a másodiknál is.
Társaihoz hasonlóan azonban Matt Damon sem volt hajlandó elárulni, pontosan miről fog szólni a válogatott betörőbanda új kalandja.
– Olyan bosszúféle lesz – mondta. – Valaki csinál valamit az egyikünkkel, és erre mi bosszút állunk. És azt a valakit Al Pacino játssza – őt is beszerveztük.
Az Ocean’s 13-ban a teljes régi gárda újra együtt játszik – egyedül Julia Roberts maradt ki belőle. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló