Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Supreme Commander demo

Megérkezett a Gas Powered Games RTS-ének demo verziója.

2007.02.07. 10:37 | Retee | kategória: Játék

A Gas Powered Games csapatát eddig a Dungeon Siege játékaikról ismerhettük, ám ezúttal nem egy RPG, hanem egy valós idejű stratégia fejlesztésére adták a fejüket. A Supreme Commanderben több frakció küzd a "végtelen háborúban" egymás ellen, ám ideje, hogy eldőljön a csata, mégpedig lehetőség szerint a mi kiválasztottunk felé. Különböző taktikák állnak rendelkezésünkre, hiszen nagyon sokrétegű az egységek típusa, lehet kisebb erejű, ám relatíve olcsó és gyorsan elkészülő csapatokat toborozni, ám ha nem sajnáljuk az időt, akkor létrehozhatunk úgynevezett mega egyedeket, amelyek kaszával a kezükben törnek át a harcvonalon. Földön, vízen, levegőben egyaránt vezethetünk támadásokat, a cél a stratégia pontok elfoglalása és megtartása. A srácok már elkészültek a játék fejlesztésével, így az aranylemezre került, most pedig megérkezett a demo verzió is, amely a Cybran nemzet küldetéseit, egy skirmish pályát, és három különböző nehézségi szintet tartalmaz. A meglehetősen méretes, 1,1 gigás demot letöltési részlegünkben találhatjátok meg. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Supreme Commander demo
Supreme Commander demoSupreme Commander demo
Supreme Commander
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Supreme Commander

hozzászólások (2)

Cash23
Cash23 2007.02.07. 17:00
hello nem indul a demo ezt írja ki: Failed to setup initial search path. meg még pár sort kiad de szerintem ez a lényeg tudna valaki segiteni.
Cale
Cale 2007.02.11. 15:17
Hello! Én most szedtem le. Mindjárt fel is rakom!:)

Az azért van kiírva mert nemtudja olyan könyvtárba rakni amibe ékezet van(mondta haver). Csinálj olyan mappát amibe nincs ékezet.
ajánlott olvasnivaló