Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Sony

Három új Buzz! játék készül PS2-re

A berregők már készen állnak a második menetre.

2007.02.26. 18:57 | szerző: Madrac | kategória: Konzol - Sony

A Sony Computer Entertainment Europe három új Buzz! résszel jelenik meg! A Buzz! Junior: RoboJam kerül elsőként a boltokba, majd októberben a Buzz! Junior: Monsterama, végül a Buzz! Junior: DinoStars 2008. márciusában. A Buzz! sorozat TV stúdiós vetélkedői helyett a Buzz! Junior egészen új játékmódot kínál a családoknak, a híres Buzz! berregők színes nyomógombjainak segítségével. Ezek a villámsebes ügyességi és gyorsasági játékok ideális szórakozást nyújtanak szülőknek és gyerekeknek egyaránt.
A Buzz! Junior: RoboJam egy futurisztikus világba repíti el a játékost, ahol szemtelen robotok vadásszák le a rakétákat, táncolhatunk egy óriási űr polippal, sőt, azt is kipróbálhatjuk, hogyan boldogulunk autós törésteszt-próbababaként. Akár egyszerre négy játékos is megragadhatja a berregőt, és bekapcsolódhat a Robot Akadémia csatájába, ahol 25 különböző versenyszámban lehet versenyezni mogyoró pontokért. Gyűjtsd Te össze a legtöbb mogyorót, és legyen Tiéd a Hónap Robotja díj! A nagy oktánszámú csúcsizgalom garantált!
Nem jött össze négy játékos? Semmi baj – a Buzz! Junior: RoboJam fel van szerelve a teljesen új “SmartBot” mesterséges intelligenciával. Ha nem vagytok elegen, a PlayStation 2 majd kipótolja a hiányzó játékosokat. De ha egyedül játszol, akkor is egy teljes robotcsapat ellen veheted fel a harcot. ■

hozzászólások (1)

-Jozef-
-Jozef- 2007.02.26. 19:25
Ezt a Buzz!-t Buzzinak kell olvasni?:-D
ajánlott olvasnivaló