Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Újabb D&D Online fejezet

Itt a Reavers Bane, a negyedik fejezete a lassan kibontakozó történetnek.

2007.03.19. 20:27 | szerző: Madrac | kategória: Játék

Most márciusban érkezik a Reavers Bane címűre hallgató negyedik fejezete a Dungeons & Dragons Online-nak, mely sok régóta várt fejlesztést tartalmaz az új dolgok mellett.
Végre elérhető lesz a 14. szint is, ezzel a hetedik szintű varázslatok, mint a destruction, freedom of movement, summon nature's ally, Tenser's transformation, melyek jócskán kibővítik a játékosok lehetőségeit.
Három új sárkányfajta el feltűnik a partokon, a vörösök után itt vannak Stormreaver újabb követői a kék, a fehér és a fekete sárkányok.
A városfalakon kívül terülnek el a Cerulean dombok, egy új külső helyszín a kalandozók számára. A viszonylag alacsony szintű területen egyedül és csapatban játszók is megtalálhatják a szórakozásukat.
Elindult az Academy Training rendszere is, most is minden egyötöd szintnél lehet pontokat elérni, de már nem csak négyféle lehetőségre vannak rákényszerítve a karakterek, rengeteg új választás színesíti a palettát.
Most egy éves az európai szervercsoport, így minden február 28-a előtt létrehozott karakter kap egy szintre szabott Dragonshardot. ■

Dungeons & Dragons Online: Stormreach
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dungeons & Dragons Online: Stormreach

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló