Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mobil

Jön a Nokia 6120 classic

Új telefon nagysebességű internettel.

2007.04.18. 00:06 | szerző: Madrac | kategória: Mobil

Egyre többen használják mobiltelefonjukat például zenék, videofelvételek streaming-letöltésére, az internet böngészésére vagy melléklettel ellátott e-mailek fogadására. A kompakt Nokia 6120 classic telefonnal gyorsabban és egyszerűbben használhatók e szolgáltatások, mert a HSDPA (nagy sebességű letöltés csomag hozzáféréssel), technológia a hagyományos WCDMA hálózatokon megszokott adatsebességnél tízszer gyorsabb letöltést biztosít.
A Nokia 6120 még több szolgáltatást biztosító új telefon két kamerát tartalmaz: egy 2 megapixeles, négyszeres digitális zoommal és vakuval felszerelt, a jó minőségű fotók készítéséhez panoráma-üzemmódot kínáló fényképezőgépet, és egy kívül található második kamerát, amely a videohívás funkció révén személyessé teszi a hívásokat.
A Nokia 6120 classic készülék S60 szoftveren alapul, amellyel a felhasználók a telefonon már megtalálható alkalmazások mellé újabbakat tölthetnek le. A telefontulajdonosok számos utólag telepíthető alkalmazással, tartozékkal, tartalommal és szolgáltatással szabhatják testre a készüléket. Az S60-nal egyszerre több alkalmazás is futtatható, így a felhasználók például kedvenc zenéik hallgatása közben az internetet is böngészhetik.
A Nokia 6120 classic szállítása a tervek szerint 2007 második negyedévében indul, a készülék kedvezmények vagy adók nélküli becsült ára 260 euro körül várható. ■

előző
következő
Jön a Nokia 6120 classic
Jön a Nokia 6120 classicJön a Nokia 6120 classicJön a Nokia 6120 classic

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló