Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

FIFA 08 - főszerepben Ronaldinho

Felvették a sztárok egyéni mozgásait.

2007.06.05. 13:14 | szerző: Retee | kategória: Játék

Az Electronic Arts bejelentette, hogy a kétszeres „FIFA az Év Játékosa” címet birtokló Ronaldinho szerepel majd az ősszel megjelenő FIFA 08 borítóján, a nemzetközi sztársportolókból álló csapat élén. Az FC Barcelona világklasszis középpályása a világ olyan további sztárjátékosaival együtt kerül reflektorfénybe, mint Miroslav Klose, Sergio Ramos, Tranquillo Barnetta és Andreas Ivanschitz.
Ronaldinho és a FIFA 08 borítóján szereplő összes sztár rajong ezért a nyers és igaz sportért. Nagy örömmel segítenek nekünk abban, hogy a játékban valós élményt tudjunk nyújtani.” – mondta Matt Bilbey, az EA SPORTS nemzetközi igazgatója. – „Szakértelmük, sikerorientáltságuk és focirajongásuk fejlesztőcsapatunkat is lelkesíti, és segít abban, hogy a FIFA 08 a világ legvalósághűbb és legnagyobb játékélményt nyújtó focijátéka legyen.” A FIFA 08 sztárjainak mozgását a legfejlettebb csúcstechnológiával rögzítették nemrég, a spanyolországi Barcelonában. A folyamat során a speciális technológiával felvett testmozgásokat digitalizálják, ezzel rögzítve a sztársportolók egyéni mozdulatait és játékstílusát, melyet a FIFA játékban szereplő virtuális játékosok valósághű mozgásának megalkotásához használnak fel az EA fejlesztői.
Büszkék vagyunk arra, hogy a világ legjobb futballistái tartoznak a partnereink közé. Olyan mélységű tudásra és ismeretekre teszünk szert a segítségükkel és útmutatásukkal, mellyel a FIFA 08 nem csupán a következő generációt képviselő maximális játékélményt fogja nyújtani, hanem a játék érzelmeit, fortélyait és szépségét is képes megragadni.” – mondta Joe Booth, a játék vezető producere. ■

FIFA 08
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
FIFA 08

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló