Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mobil

Nokia - három új készülék került bemutatásra

Várhatóan ősztől lesznek kaphatóak az új telefonok.

2007.06.20. 12:21 | szerző: Retee | kategória: Mobil

Az idei szingapúri Nokia Connection eseményen a finn cég három új középkategóriás mobiltelefonját mutatta be, amelyek a tervek szerint idén ősszel jelennek meg.

  • Nokia 6267 (középen): a külön médiagombokkal és multimédiás alkalmazásokkal felszerelt, színes Nokia 6267 különös hangsúlyt fektet az egyszerűségre, így gyerekjáték a zenehallgatás, a videofelvételek megtekintése és a fényképek végigböngészése. A 6267 továbbfejlesztett zenelejátszójával és külön zenegombjaival könnyen megy a zenehallgatás. Egyszerűbben fotózhatunk, nézhetjük meg a fényképeket és játszhatjuk le a videofelvételeket barátainkkal és családtagjainkkal, az új nagysebességű videoszolgáltatásnak és a két kamerának - amelyek közül az egyik két megapixeles, vakus és nyolcszoros digitális zoomot tartalmaz. A 6267 3G technológiát használ a gyors letöltéshez, internetböngészéshez és videohívásokhoz. A karcsú és kompakt, összecsukható telefon emellett nagy billentyűkkel és nagyfelbontású kijelzővel rendelkezik, naptárat, szervezőt biztosít, és a videofelvételek, képek és zene tárolására akár 4 GB bővíthető memóriát is támogat. A telefon beszélgetési ideje eléri a 6,5 órát, készenléti ideje pedig 12,5 napos is lehet. A 6267 adók és kedvezmények nélküli fogyasztói ára várhatóan 240 euro lesz.
  • Nokia 3500 classic (baloldalt): a Nokia 3500 classic FM rádiót, két megapixeles kamerát, instant üzenetküldést és 2 000 névjegynek elegendő helyet tartalmaz. Beszélgetési ideje eléri a 3 órát és akár 12 napig áll készenlétben. A telefon adók és kedvezmények nélküli fogyasztói ára várhatóan 135 euro lesz.
  • Nokia 6121 classic: a 6121 classic, egy kompakt, gyors és sokoldalú okostelefon a négysávos GSM és WCDMA 900/2100 technológiát támogatja. 2 megapixeles kamerájának, négyszeres digitális zoomjának, vakujának és panoráma-üzemmódjának köszönhetően gyorsan és egyszerűen készíthetünk vele jó minőségű fényképeket. A Nokia 6121 classic emellett egy második, külső kamerát is tartalmaz, amelynek segítségével a videohívások révén még személyesebbé tehetjük a telefonálást. A telefon HSDPA technológiát használ, amely gyorsabb és egyszerűbb letöltést, internetböngészést, videostreaminget és mellékletekkel ellátott e-mailek fogadását teszi lehetővé. A felhasználók a Data Transfer (adatátvitel) alkalmazással korábbi Nokia telefonjukról az új 6121 classicra küldhetik át névjegyeiket, naptárukat, fényképeiket, videofelvételeiket és fájljaikat. A telefon adók és kedvezmények nélküli fogyasztói ára várhatóan 260 euro lesz. ■

előző
következő
Nokia - három új készülék került bemutatásra
Nokia - három új készülék került bemutatásraNokia - három új készülék került bemutatásraNokia - három új készülék került bemutatásra

hozzászólások (3)

etooo
etooo 2007.06.20. 17:52
a 6121 elég ütősnek tűni, de nálunk sztem lesz az az ár 500 €-is legalább :(
CitizenX
CitizenX 2007.06.20. 17:55
Én csalódtam a nokiákban. Lassú szarok, a fényképezőgép részük meg iszonyatosan fos. Rajzolja az alakzatokat, vagy nem tudom, de rohadt szarok.
kopé
kopé 2007.06.21. 00:35
nekem volt egyn okiám, de szar ovlt és lecseréltem:D
ajánlott olvasnivaló