Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Project Gotham Racing 4 videó

Egy havas pálya került bemutatásra.

2007.06.20. 19:47 | szerző: Madrac | kategória: Játék

Megjelent a ”Hóesés a Nürburgringen” címet viselő trailer, melyben a szentpétervári esős versenyt bemutató videó után itt az alkalom, hogy a rajongók megízlelhessék, hogy milyen kihívásokkal kell majd megküzdeniük a PGR sorozat folytatásában.
Ebből a videóból kiderül, hogy a hófödte pályán való száguldás közben, hogyan hajthatnak végre a pilóták egyedi manővereket, dacolva a sűrű havazás nyújtotta nehézségekkel. Az időjárás kiszámíthatatlanságai és szeszélyei csakúgy, mint a való életben rendkívüli koncentrációt és talpraesettséget kívánnak a pilótáktól. A legszebb drifteléseket és előzéseket, alkalmanként a pálya szélén álló közönség heves tetszésnyilvánítása követi. Ha nem sikerül bevenni egy nehezebb kanyart, akkor a közönség a versenyző hibáját szintén „kommentálni” fogja.
A játékban tíz, a legapróbb részletességig kidolgozott pálya áll majd a versenyzők rendelkezésére. A játékosoknak alkalmuk lesz végighasítani a festői szépségű Quebec utcáin, csakúgy, mint az egzotikus, nyüzsgő Shanghai városán át egészen Szentpétervár történelmi belvárosáig.
A PGR4 a sorozat előző részeihez hasonlóan a világ legismertebb autócsodáit vonultatja fel. Az olyan klasszikusok, mint az 1967-es Toyota 2000GT vagy az 1978-as Lamborghini Countach LP400 mellett a legnépszerűbb újabb típusok is szerepet kapnak a játékban. Itt van például a rally rajongók álma a 1998 Subaru Impreza 22B STi. Ha valaki a német gyártókat részesíti előnyben, akkor a 2004-es BMW M5-öst tudjuk ajánlani. De egy igazi sebességfüggő a 2007-es RUF RGT vagy a 2007-es Lotus GT3RR modellek mellett sem mehet el említés nélkül. ■

Project Gotham Racing 4 (Xbox 360)
A legutóbbi Project Gotham Racing 4 (Xbox 360) cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Várható megjelenések - 2017. március

Beér-e a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands? És a Mass Effect: Andromeda beváltja a rajongói elvárásokat?

Augusztusban jön a Middle Earth: Shadow of War

Folytatást kap a Shadow of Mordor.

Aranylemezen a Mass Effect: Andromeda

Véget ért a fejlesztés, már csak egy hónap a premierig.

JátszóDome: The Videokid - a Paperboy szellemi örököse

Video egy kis Commodore 64-es visszatekintéssel.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #11

Leszámoltunk Kage Sama egyik első emberével.