Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

12 éves a C&C - ingyen letölthető

A jubileum alkalmából ingyenesen letölthető a Command & Conquer Gold.

2007.09.01. 15:16 | szerző: Retee | kategória: Játék

Hosszú és szép évek állnak a Command & Conquer széria háta mögött, hiszen immár tizenkét éve kápráztatja el a valós idejű stratégiák kedvelőit epizódjaival. Sőt, Dune 2 ide vagy oda, a Westwood legendás játéka teremtette meg gyakorlatilag az RTS nevezetű stílust, amelyet aztán a későbbiek folyamán is méltóan képviselt. Persze amikor az első darabja 1995 augusztus 31-én megjelent, még nem sejthették a fejlesztők, hogy micsoda karrier vár rájuk. Akkoriban még az EA nagy ellenlábasa, a Virgin tulajdona volt a Westwood, és csak 1999-ben - mikor a kiadó összeomlott - került át az Eletronic Artshoz, akik persze hatalmas pénzeket fektettek a folytatásokba. Most pedig 2007-et írunk, és a tizenkét éves szülinap alkalmából az EA egy kicsit nosztalgiázik: ingyenesen letölthetővé tette ugyanis a teljes verziós Command & Conquer Goldot. Az ISO fileokat alant találhatjátok meg, viszont a Windows XP tulajoknak szükségük lesz a most kiadott XP patchre, és némi instrukcióra is. A telepítés helyes menete:

  • A kiírt/emulált telepítőnél megkeressük a setup/install.exe-t, majd jobb egérgombbal előhívjuk a tulajdonságait, és átmegyünk a kompatibilitás fülre. Itt pedig beikszeljük a kompatibilitás a Windows 95-el funkciót, és máris feltelepíthetjük a játékot, de a DirectX-et ne hagyjuk frissíteni.
  • Telepítés után az XP patcben talált dll kiterjesztésű állományt be kell másolni a játék mappájába, amely alapértelmezetten a c:\WESTWOOD\C&C95, és felül kell íratni vele a régit.
  • Az indítás előtt nyissuk meg a C&C95.exe file tulajdonságait, majd a kompatibilitás fülben ismét ikszeljük be a Windows 95-öt, és mellé még a "képi témák letiltását", illetve a "speciális szövegszolgáltatások kikapcsolása a programhoz" funkciót is. Kellemes nosztalgiázást.
  • Command & Conquer Gold letöltése

Command & Conquer Gold
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Command & Conquer Gold

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló