Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Crysis - pénteken demo

A béta után végre megérkezik a demo is.

2007.10.22. 12:07 | szerző: Retee | kategória: Játék

Habár egyszer már beígérték, ám végül elhalasztották a Crysis demójának kiadását. Helyette viszont a várakozók kaptak multiplayer bétát, amelyhez több körön át osztottak ki kulcsokat. Persze nem mindenkit érdekel a többjátékos mód, és nem mindenki volt elég gyors, így aztán még mindig rengetegen várják a Crytek FPS-ének próbaverzióját. Ezt pedig úgy látszik, hogy már a héten meg is kapják, hiszen a fejlesztők péntekre datálták a kiadást, s reményeink szerint ezen tényen a megjelentést megelőző éjszakán sem fognak változtatni. ■

Crysis
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Crysis

hozzászólások (77)

BigBoy
BigBoy 2007.10.26. 20:44
Nem szoktam "rinyálni", de látom te nagyon rám vagy szálva?! Nincs jobb szórakozásod? Bírom az ilyen értelmes embereket, akik azon verik magukat, hogy feljönnek és fórumon jóól beszólogatnak másoknak! Ez pont ilyen ... emberekre vall mint te! ;-)
Razor03
Razor03 2007.10.26. 21:16
Hát b@zdmeg nem én írtam azt a hszt hanem Te! Nézd már meg mit írtál, saját magadnak mondassz ellent!

"szóval ezért nem is akarom letölteni, nem akarom, hogy egy szar demo elvegye a kedvem!"

Ha nem akarod letölteni, akkor mit sírsz!? Áruld már el...Várj egy hónapot, ezt a topicot meg kerüld...

A szar sablon dumádtól meg ásítottam egy nagyot :-D...pffff ... :-X
BigBoy
BigBoy 2007.10.26. 21:24
Véleményem mondtam el, mivel ez egy fórum, olvasd már el még1x! ;-)
Az meg, hogy hova írok és mit, azt szerintem nem te fogom megmondani, báár látszik, hogy kurva értelmes embernek tartod magad, csak épp az hogy egy szánalmas kis barom vagy, aki mint mondtam: "azon veri itt magát, hogy másoknak jól beszólhat" Csak tudod, rohadtul nem érdekel, hogy te itt mit ugatsz. Szóval ezzel a fórumozási stílusoddal, csak saját értelmi szintét mutatod meg és hogy mennyire szánalmas vagy! További jó fórumozást..:-D
padavan
padavan 2007.10.26. 22:41
Nem kell valamit letámadni azért, mert nem istene a Crytek és földi helytartója a Crysis. Teljesne igaza van a srácnak, ez az üzletpolitika a végletekig hányás, undorító, mocskos, szar. Hiába az EA a kiadó, a Cryteknek erre rá kellett bólintania, és biztos az EA azért nem adta volna ki a játékot, mert csaknem fizetőssé tett egy szirszaros demót. Miféle hozzáállás már, hogy rendeljem meg előre a játékot, és aztán demózhatom? :D:D:D Ab-szo-lut nevetséges és undorító dolognak tartom ezt.

Még a játékosokat fogod lebaszni, amiért fel vannak háborodva, ezek a tologatós-időhúzásos, mindenből pénzcsinálós tetvességen. Ház lol, bazdmeg.

Bár hiába ugatom ki a belemet is, olyan szinten vagytok elvakultak, hogy azt már olvasni ciki.

Nem adják ki a demót, megint halasztanak, de aki előfizet, az már most is letöltheti? Sokadik késésnél el merik ezt játszani? Nem baj, sŐt a kurva anyját annak, aki ezt szóvá teszi.

Hát ez kajakra :D :D :D
padavan
padavan 2007.10.26. 22:45
Azért te is visszafoghatod magad. Razor nem egy "szánalmas barom", hanem egy valóban értelmes ember, aki fontos tagja ennek a fórumnak - talán nem véletlenül. (Ja, és nem seggnyalásból írtam, mivel én olyat nem szoktam elkövetni, bárki megerősítheti.) Ugatni sem szokott, csak hát a Crysisra ezerrel be van indulva, és így lassan már úgy áll hozzá, mintha ő csinálta volna, és minden, a játékkal szembeni kritikát személyes támadásnak vesz. :D

Szóval vegyél vissza te is, mert habár a témát tekintve szerintem igazad van, a Razorral szembeni sületlenségeid teljesen alaptalanok.
ajánlott olvasnivaló