25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Tiberium - hivatalosan is!

Bejelentették a C & C világában játszódó FPS-t, és megérkezett az első kép is róla.

Írta: Retee 4 hozzászólás

Amit már napok óta vártunk, az végre megtörtént, az Electronic Arts hivatalosan is bejelentette, hogy elkészül a Command & Conquer világban játszódó akciójáték, amely a Tiberium nevet viseli. A taktika FPS története szerint valahol az egykori Földközi-tenger környékén egy szunnyadó, titokzatos torony állt hosszú éveken át, amelyet mindkét fél szent ereklyének hitt, így még a közelébe se mernek menni. De a GDI és a NOD is téved, a torony ennél sokkal több, belsejében ugyanis már elindultak azok a folyamatok, amelyek előkészítik az invázió lehetőségét egy harmadik, idegen faj számára. A torony mindennek a kezdete, ám az emberiség maradéka erre túl későn ébred rá. Főszereplőnk Ricardo Vega, akit mi irányíthatunk, s első feladatunk egy elit-kommandó összeszedése, akik bármilyen helyszínen, bárki ellen képesek felvenni a harcot. Nem egyedül kell tehát csatába indulnunk, sőt olyannyira nem, hogy némi-nemű stratégiai irányítási lehetőség is lesz a Tiberiumba, ahol a fokozódó háború folyamán egyre jobb páncélzattal, és egyre pusztítóbb fegyverekkel szerelhetjük fel osztagainkat. Mivel időként szinte komplett gyalogságokat kommandírozhatunk, így nem elhanyagolható az online játékmód sem, ahol a parancsnoklás több ember között oszlik meg, így hatékonyabbá válnak egységeink. A főhős persze marad Vega, aki egy speciális, egyedi fegyverrel rendelkezik, amellyel a hagyományos tüzelési módok mellett akár rakétákat is küldhet az ellenség torkába. Az EA Los Angeles által PC-re, Xbox 360-ra, és Plyastation 3-ra fejlesztett Tiberium 2008 őszén fog a boltokba kerülni a tervek szerint.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Csaba86
Csaba86 [97]
Szerintem azért a Renegade sem volt trehány, összedobott vacak, nagyon sok embert ismerek, akinek tetszett, köztük nekem is. Kinek a pap, kinek a papné, ahogy mondják. :)
Zomil
Zomil [605]
egy kis kötözködés: "titokzatos torony állt hosszú éveken óta" :)

amugy már várom végülis hasonlo a tiberium wars-hoz a történet nagyon bizakodom az ea-ban remélem nem rontják el:)
balays82
balays82 [14276]
Remélem, most nem egy újabb C&C:Renegade-et kapunk, bár kétlem, hogy az EA még egyszer megengedné magának, hogy kiadjon egy olyan trehány módon összedobott FPS-t, mint az volt.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (4 db)