Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

Új Logitech billentyűzet-egér kombináció

Cordless Desktop MX 5500 Revolution billentyűzet dinamikus kijelzővel és Bluetooth 2.0 EDR adatátvitellel.

2008.01.10. 18:48 | szerző: Retee | kategória: Hardver

A Logitech vállalat ma bemutatta új, Cordless Desktop MX 5500 Revolution elnevezésű termékét. A kiváló minőségű billentyűzet-egér páros egyik tagja a díjnyertes MX Revolution vezeték nélküli lézer-egér, másik pedig egy dinamikus kijelzővel ellátott vezeték nélküli Bluetooth billentyűzet.
Logitech MX Revolution egér: Az MX Revolution egér számos ipari kitüntetést tudhat magáénak, köztük például a 2007-es CES kiállítás „Technológia és Innováció” díját. Az újratölthető akkumulátoros termék alaposan megváltoztatta az egeres navigációval kapcsolatos elvárásainkat. Az újdonságnak számító MicroGear Precision gördítőkerék segítségével az egér kétféle görgetési módot is kínál: a hét másodperc alatt tízezer sornyit pördülő lendkerékkel villámgyorsan végiglapozhatunk egy hosszabb dokumentumot vagy weboldalt, vagy sorról-sorra kattintgatva, aprólékosan végignézhetünk listákat és lapozgathatunk fényképeink között. Hatékonyságunkat tovább növeli az MX Revolution egér egyetlen gombnyomásos keresés (One-Touch Search) funkciója, ami azonnali internetes keresést indít egy weboldalon vagy dokumentumban kijelölt szó illetve kifejezés alapján. A hüvelykujjal kezelhető kerékkel aktiválhatjuk a Windows Vista „Flip 3D” szolgáltatását, vagy nagyíthatjuk illetve kicsinyíthetjük fényképeinket és dokumentumainkat. A gyorstöltővel egybeépített bázisállomás megkímél az elemcsere kényelmetlenségeitől.
Bluetooth billentyűzet:A billentyűzetbe épített dinamikus kijelző segítségével a számunkra lényeges információk mindig láthatóak maradnak. A 7,5 x 2 centiméteres LCD képernyőn megjeleníthető a dátum és az idő, a számológép, a hőmérséklet, az internetes kedvenceink, egy leütésszámláló, a beérkező új e-mail üzenetek vagy akár az aktuális dal címe és más multimédia információk.
A Cordless Desktop MX 5500 Revolution billentyűzet-egér kombináció várhatóan február végén jelenik meg Európában. Javasolt fogyasztói ára 169,99 euró lesz. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Aranylemezen a Mass Effect: Andromeda

Véget ért a fejlesztés, már csak egy hónap a premierig.

JátszóDome: The Videokid - a Paperboy szellemi örököse

Video egy kis Commodore 64-es visszatekintéssel.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #11

Leszámoltunk Kage Sama egyik első emberével.

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.