Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Az igazság majdnem itt van

Gillian Anderson nehezen rázódott vissza Scully szerepébe.

2008.03.07. 10:17 | szerző: Retee | kategória: Mozi

Bár alkotói az X-akták szelleméhez méltóan a legnagyobb titokban tartják, miről fog szólni a következő film, az már nyilvánosságra került: Mulder és Scully a nyáron visszatér a mozikba. A két ügynök ott folytatja, ahol abbahagyta: ismét egy természetfölötti jelenség és az ezt titkoló rejtélyes kormányszervek nyomába vetik magukat; az alkotók, élükön Chris Carter író-rendezővel azt ígérik, egy a korábbiaknál is izgalmasabb történetben, látványosabb kalandok közepette láthatjuk őket viszont. De nem könnyű ott folytatni valamit, ahol az ember évekkel korábban abba hagyta. Gillian Anderson például majd 10 éve minden szerepében arra koncentrál a legjobban, hogy ne olyan legyen, mint Scully. Most pedig éppen olyannak kellene lennie.
– Az első néhány forgatási napon nagyon elveszettnek éreztem magam – mondta az ügynököt alakító színésznő egy sajtótájékoztatón. – Azt hittem egyszerűbben visszazökkenek majd, de komolyan nehezen találtam a helyem. Aztán újra megtaláltam a régi hangot, és remélem, hogy az a pár jelenet, amit így forgattunk le, fel sem tűnik majd a többi közt. Azt úgysem mondom el soha senkinek, hogy melyik jelenetekről van szó. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (4)

LiT
LiT 2008.05.28. 22:51
Várjuk!:-)
Aryx
Aryx 2008.05.28. 23:01
A kérdés csak az, hogy jó lesz-e nekünk egy X-Zibites X-Files? (Mégha amúgy jó színész is - 8 mile - akkor sem illik a képbe.)
asas01
asas01 2008.05.28. 23:16
Miért? Nyilván nem Scully-t fogja alakítani, ha őt választották, biztosan neki való szerep is lesz a filmben. Én bízom benne, hogy jó lesz, nagyon várom már.
Aryx
Aryx 2008.05.28. 23:41
Lehet jó, és lehet még fantasztikus ettől a film, csak az ember kissé ki fog lógni a képből. Már ha classic X-aktákot terveznek. Én abban bízom.
ajánlott olvasnivaló