25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Kész a Kane's Wrath

Elkészült a Command & Conquer 3 első kiegészítője.

Írta: Madrac 8 hozzászólás

Az Electronic Arts bejelentette, hogy elkészült a Command & Conquer 3: Kane's Wrath. A sikeres RTS első kiegészítője március 26-án kerül a külföldi boltokba (hazai megjelenése március 28-ára várható). Érdekessége a csomagnak, hogy tartalmaz egy kódot, mellyel a vásárlók részt vehetnek a Red Alert 3 bétatesztjén is. A Kane's Wrath Xbox 360-as változata csak a nyárra készül el, de tartalmazni fog egy új egyjátékos módot is, a Kane's Challenge-et.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Command & Conquer 3: Kane's Wrath

Platform:

Kiadó: Electronic Arts

Megjelenés:
2008. tavasz PC
n/a: X360

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

Barthezz
Barthezz [54014]
Mivel RA 3 készül most, egy esetleges TW folytatásra nagyon kicsi az esély a közeljövőben, és mivel mindenütt hangoztatják, hogy ez az első küldetéslemez a játékhoz, így sztem a következő mission disk-nek lesz témája az újabb scrin invázió - ha elkészül egyáltalán.

Viszont azt ígérték, hogy a Kane's Wrath egy igencsak nagyszabású küldetéslemez lesz. De ha csak 1 kampányt kapunk 13 küldetéssel, ez igencsak ellent mondana ennek a kijelentésnek, szal én azért még reménykedem.
sysnrt
sysnrt [1146]
Vagy talán azzal, hogy minden oldalnak lesz 2 módosulata, mint a Generals: Zero Hour-ban. A nyitva hagyott befejezést szerintem szerencsésebb lenne egy új játék keretében folytatni. Új motorral, újításokkal. Esetleg csatázni az űrben. Vagy valami ilyesmi, mert habár a Tiberium Wars is jó volt, még mindig a 13 éves koncepciót követi, amit szerintem rossz lenne mégegyszer elsütni.
Barthezz
Barthezz [54014]
Hmm, most kicsit elbizonytalanítottál így. Konkrét példát nem tudok mondani, de mintha a Dome-os hírekben többször is szerepelt volna, hogy mindhárom oldallal kapunk új kampányt. De lehet akkor keverem azzal, hogy mindhárom oldal kap új egységeket?


Nah meg mi van a C&C 3 nyitva hagyott befejezésével, miszerint SPOILER
a scrinek vissza fognak térni a Földre egy jóval nagyobb sereggel?


Vagy ez lesz akkor a 2. kiegészíto témája?
sysnrt
sysnrt [1146]
Biztos? A Wiki-n olvastam.

Idézem: "it will only contain a Nod campaign which will be 13 missions long"

Mondjuk a Wiki-t mindenki szerkesztheti, de ez már úgy egy hónapja kint van, valaki csak észrevette volna. Azért remélem igazad van.
Barthezz
Barthezz [54014]
Lesz benne 3 kampány (Nod, GDI, Scrin), ez tuti, szal emiatt ne aggódj!
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (8 db)