Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Oktatóközpontot nyitott a 3D Brigade

A Mesharray Digitális Média Iskolával összefogva nyílik meg az Autodesk által minősített központ.

2008.03.17. 11:59 | szerző: Retee | kategória: Egyéb

Közös, hivatalos Autodesk oktatóközponti minősítéssel rendelkező oktatótermet nyitott a 3D Brigade, Kelet-Európa vezető videojáték-grafikai tartalomszolgáltatója, és a Mesharray Digitális Média Iskola, Magyarország legnagyobb 3D grafikát oktató intézménye. A tantermet Budapesten, a Hajógyári-szigeten, a 3D Brigade telephelyén hozták létre, ahol a diákokat csupán egy ajtó választja el a világ legnevesebb játékfejlesztőinek és kiadóinak végzett munkától.
„Rendkívüli izgalommal tekintünk a most megkötött együttműködésünk eredményére. Világviszonylatban is ritkának mondható egy produkciós stúdió és egy oktatási intézmény ilyen szintű szimbiózisa.” – mondta el Bakos Bernadett, a Mesharray Digitális Média Iskola vezetője. „Véleményem szerint az itt tanuló hallgatók motivációja lényegesen magasabb, mint egy "hagyományos iskolában", ezért sokkal nagyobb arányban tudnak elhelyezkedni az iparban, ami az egyik legfontosabb mérőszáma tevékenységünk sikerességének.”
A megállapodás leglényegesebb pontja, hogy a 3D Brigade a helyszín és a sokéves szakmai tapasztalat hozzáadása mellett munkalehetőséget is kínál a képzések legjobb végzőseinek. A vállalkozásnál azonnali gyakornoki szerződéssel tud munkába állni az a grafikus, aki a játékfejlesztésben látja szakmai képzésének jövőjét, vagy akár karrierjét. A 3D Brigade neves megrendelői körének hála, a legjobb, legügyesebb gyakornokok azonnal olyan jelentős multinacionális vállalatok kulcsprojektjeiben dolgozhatnak, mint az Electronic Arts, a Disney, a Vivendi Universal, az Eidos, az Atari, a Liquid Entertainment, a Konami, és sokan mások. A tanterem 14 férőhelyes és a legmodernebb technikával, illetve technológiákkal felszerelt. A tapasztalt oktatók munkáját két nagyfelbontású kivetítő segíti, a diákok pedig a legújabb gépeken, a grafikai alkalmazások legfrissebb változataival sajátíthatják el azt a versenyképes tudást, mellyel a világ bármelyik pontján, bármelyik megrendelője előtt megállják majd a helyük. Ez a kiválóan felszerelt oktatóterem ad otthont a 3D Brigade belső képzéseinek és workshopjainak is. A tanteremben a tervek szerint idén 8 tanfolyam ill. képzés indulhat, ami évente 100 végzős diákot jelent. A 3D Brigade és a Mesharray a jövőben mind az intézmény kapacitását, mind az együttműködés kereteit bővíteni szeretné. ■

hozzászólások (1)

balays82
balays82 2008.03.17. 14:31
Örömteli dolog, hogy végre nálunk is részt lehet venni ilyen magas szintű képzésekben. A 3D Brigade-ról akkor hallottam először, amikor megtudtam, hogy a Witcher-hez készítettek karaktereket (kaptam is tőlük szép képeslapokat), de, mint kiderült, igen nagy tudással és tapasztalattal rendelkező cégről van szó.
ajánlott olvasnivaló