For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Men of War - képek

Új képek a stratégiáról.

2008.03.28. 20:54 | szerző: Retee | kategória: Játék

Megjelent több friss kép a Men of War című második világháborús stratégiáról. Bár a mostani képek főleg az orosz fronton korlátozódnak, olyan hadszínterekre is eljuthatunk majd, mint Oroszország, Észak-Afrika, Ukrajna, Görögország, Németország, Olaszország vagy épp a Csendes-óceáni hadszíntér. ■

előző
következő
Men of War - képek
Men of War - képekMen of War - képekMen of War - képekMen of War - képekMen of War - képekMen of War - képekMen of War - képekMen of War - képekMen of War - képekMen of War - képek
Men of War
A legutóbbi Men of War cikkek, hírek

hozzászólások (8)

Pool
Pool 2008.03.29. 22:26
Hát azért annyira sok nincsen, főleg ami valósághű és ennyire összetett. Amúgy kifelejtettem még, hogy pl. minden egységnek van saját "inventory"-a. Azaz minden egyes katonának lehet variálni, hogy mennyi lőszere, milyen fegyvere, hány gránátja legyen, stb. Vagy egy tanknak, hogy hány darab páncéltörő, illetve repeszgránátja legyen. De tényleg ami miatt a legjobb, az a közvetlen irányítási lehetőség.

Nem tudom hallottad-e, hogy a játékba már lesz olyan is, mint pl. giroszkópos stabilizátor, azaz menet közben jobban lehet célozni pl. a Sherman-nel.
KisCsirkee
KisCsirkee 2008.03.29. 22:44
Nah igen, megfeletkeztem az invertory rendszerről! Remek dolog volt az emberek között csereberélni a fegyvereket, variálni a lőszer mennyiségét vagy akár a sisakokat cserélgetni! A tankoknál is jó volt ez, mert ha az egyik használhatatlanná vált, akkor a másik ugyanolyanba át lehetett pakolni a lőszerét! Vgay ha tank nem maradt, és a gyalogságnál nem volt ütősebb tűzuerő, a tankból ki lehetett kapni a beépített géppuskát és gyalogsági fegyverré tenni. Bánatomra, a Faces of Warban kivették azt az invertoryt amin a katona képe is látható volt és lehetett helyezni rajta a sisakot, páncélt, fegyvert, valamint a tankoknál lehetett azonnal látni az állapotát, hogy javítható-e még, vagy az már csak egy halom használhatatlan fém. A

FoW-ra a rakéták is furcsábban kezdtek viselkedni! Ide oda cikáztak a kilövés pillanata után, holott ehelyett nyílegenesen a cél felé kelett volna szálni! Illetve a fegyverek közötti külömbség is halványult. A Tompshon és a PPS között csak a tár mérete volt külömbség, ugyanígy a géppuskáknál.

A Giroszkópos rendszer pedig érdekes, én még nem lőttem haladás közben, mivel ahogy étveszem a célzást, a tank megáll.

Érdekes még a fedezékrendszer is. Persze más játékokba nis van, de itt a fedezék mögül kihajolva sorozás miatt sokkal nagyobb a jelentősége.
Peca001
Peca001 2008.03.30. 17:29
nem játszottam még egyik általatok említett játékkal sem (FoW, Soliders), de nem kaotikus az h valós időben neked kell lőni, netán cserélgetni a muníciót a lőszerből kifogyott baka ellátása miatt? ez kérdés nem akarok senkibe sem belekötni:-)
KisCsirkee
KisCsirkee 2008.03.30. 17:38
Egyáltalán nem. Ez főként azért van mert egyszerre max. egy kis 4-5 fős csapatot és 1 vagy 2 járművet irányítasz, a többi katonát pedig a gép kezeli. Egy térképen egyszerre több ponton is folyhat csata a gép és az ellenfél valamint te közted és az ellenfél között.
konrad
konrad 2008.04.04. 11:18
"Nem tudom hallottad-e, hogy a játékba már lesz olyan is, mint pl. giroszkópos stabilizátor"

Ez talán egy kicsit elrugaszkodik a háborús realitástól, mert a korabeli páncélos hadviselésben keveset tüzeltek menetből. Ilyet csak a filmeken látni.

Amúgy én is kíváncsian várom, én valahogy nem tudom megunni a WWII-s játékokat!:-) Ahogy a képeket elnéztem, a karakterek nem rosszak, bár messziről nézve őket nekem úgy tűnt, mitha a us és német sisakok ugyanolyan formájúak lennének. Közelebbről már nem annyira. Viszont a kitüntetések megjelenítéséért a karakterek egyenruháján, már most adok egy pirospontot a fejlesztőknek. Baromi jól néz ki.
további hírek

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.

Square Enix akció a Steamen, Bandai Namco a Humble Store-ban

Ezen a hétvégén a két japán kiadó játékait lehet olcsón begyűjteni.

JátszóDome: videón a Husk első órája

A Twin Peaks és a Silent Hill hangulatát ígérték a fejlesztők.

Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands gépigény és nyílt béta

Jövő hétvégén tartja a nyílt bétát a Ubisoft, amelyhez részletes gépigényt is mellékeltek.