Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Burnout Paradise - PC-re is!

Különböző extrákkal fog érkezni a Burnout személyi számítógépekre.

2008.05.09. 16:13 | Retee | kategória: Játék

Megtört a jég, s amiről eleddig még pletykaszinten se nagyon lehetett hallani, az most már biztos, lesz Burnout PC-re is! Pedig a hatalmas sikerű sorozat eleddig csak és kizárólag konzolokon hódított, ám a mostani bejelentés szerint a Burnout Paradise elkészül személyi számítógépekre is, sőt néhány extrára is számíthatnak a játékosok, méghozzá kibővített multiplayer lehetőségekre, megnövelt online tartalomra, és egyfajta közösségi részre is. A Paradise City-ben játszódó új rész a következő generációs konzolokon eddig is hatalmas sikereket ért el, köszönhetően gyönyörű grafikájának, és adrenalin növelő játékmenetének - lássunk erről néhány régebbi képet és egy videót, míg a friss médiaanyagok meg nem érkeznek: ■

előző
következő
Burnout Paradise - PC-re is!
Burnout Paradise - PC-re is!Burnout Paradise - PC-re is!Burnout Paradise - PC-re is!Burnout Paradise - PC-re is!Burnout Paradise - PC-re is!Burnout Paradise - PC-re is!
Burnout Paradise
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Burnout Paradise

hozzászólások (27)

munszu
munszu 2009.02.05. 18:52
Sajnos nem tudok már szerkeszteni,lenne egy kérséem.
Nem tudjátok be lehet-e kapcsolni,és ha igen hogyan?, azt hogy ha verseny közbe szét zuzok egy ellenséget lassítva mutassa?
Mert ps2-ön ijen volt :).
Előre is köszönöm a válaszokat:).
munszu
munszu 2009.02.05. 19:18
Már semmi,abban a zuzda módban ,ugy mutatja :D ,nagyon állat!
darkthomee
darkthomee 2009.02.13. 19:05
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség... Burnout jogsim van, és 3győzelem kell ahhoz, hogy meglegyen az elite jogsi, de már nincs több verseny. :S Valaki tudna segíteni, vannak-e plusz versenyek vagy valami?
Üdv.-Thomee
+Sniper+
+Sniper+ 2009.03.16. 15:59
Tudna valaki segíteni a játék használatában? Végre eljutottam a beállításokig(F1). Ott mit kéne tennem? Olvastam, hogy tökéletesen jól van beállítva a Logitech Force EX-hez, de nekem nem reagál semmire a kocsi. Amikor meg át akarom állítani, nem fogad el egy gombot, pedált sem és visszalépni sem tudok, egyedül az Alt+Tab- bal tudok kilépni.
Ja és billentyűvel sem tudom irányítani.:-(
HunnernessKonge
HunnernessKonge 2010.06.18. 00:23
Csak szólok hogy itt is meg legyen említve, mai nap folyamán (és europai idő szerint holnap du4-ig), a játék steamen mindössze 1043Ft.
Rohadtul megéri srácok!:-D
ajánlott olvasnivaló