25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

UbiDays 08 - Far Cry 2 videó

Egy új trailer a második részről.

Írta: Retee 8 hozzászólás

Hamarosan kezdődik Párizsban a 2008-as UbiDays, amelynek keretében a francia UbiSoft vélhetően igen sok projektjéről kottyant ki új információkat, és mutat be új médiaanyagokat. A sort - már előzetesen - a Far Cry 2 nyitotta, amelyről meg is érkezett a prezentációs videó, íme:

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Far Cry 2

Platform:

Fejlesztő: Ubisoft Montreal

Kiadó: Ubisoft

Forgalmazó: An-Tec

Megjelenés:
2008. október 24. PC
n/a: PS3, X360

Minimális rendszerigény: Pentium 4 3,2 GHz/Pentium D 2,66 GHz/Athlon 64 3500+, 1 GB RAM, Windows XP/Vista, GeForce 6800/Radeon X1650 vagy jobb, 256 MB memóriával és Shader Model 3 támogatással, DVD-ROM, 12 GB HDD

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

loeg
loeg [51]
Sziasztok!
Én le töltöttem a Far Cry teljes játékot a www.fileshack.com-ról.
De az a baj, hogy ha fel szretném telepíteni a gépemre akkor azt írja ki hogy írjam be a nevem és a jelszavam! Hát én semmire se regiztráltam úgy hogy nem tudtam kitölteni! Amú még azt is ki írja ,hogy keressek több információt a www.ubi.com-ról! Én felmentem a www.ubi.com-ra de az egész angol szóval nem nagyon értettem! Ha valaki tudja mit kell ilyenkor tenni az kérem írja meg nekem!
Köszönöm!
Razor03
Razor03 [14703]
FarCry,Crysis-> Crytek

Ezt pedig UbiSoft készíti, semmi köze a korábbi fejlesztő brigádhoz.
Germinator
Germinator [29817]
Meg hogy ugyanazok fejlesztik, ezen kívül tényleg nem sok;-):-D

Nem tudom, igazából... nekem semmi bajom nincs ezzel a golyókiszedéssel:-D Igazán ötletesnek tartom, szóval maradhatnánk a klasszikus medikiteknél, de néha jó, ha bejön egy-két ötletes kihasználása is annak, hogyan lehetne feltölteni az életet;-)
clandestino
clandestino [416]
Kicsit mintha akadt volna a gépük a lövések közben.:D
Playbahnosh
Playbahnosh [482]
Minnél több hír és videó jön ki erről a játékról, annál jobban tetszik. Nincs agyonhypolva, az egekig magasztalva és azt sem mondják róla, hogy ez majd jól megváltoztatja a játéktörténelmet, mint a sok olyan játék amiről ezt mondták és amikor kijött, kiderült róluk, hogy egy nagy rakás hulladék az egész.

Eddig nagyon bíztató a FarCry 2, remélem így is marad...:-)
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (8 db)