Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Alakul a The Godfather II

Hivatalos bejelentés egyelőre nincs, de biztos a második rész.

2008.06.18. 16:59 | szerző: Retee | kategória: Játék

Habár anno már felfedték, hogy a The Godfather játék ugyanúgy trilógia lesz, mint a film, az első rész megjelenése óta nem nagyon lehetett hallani a következő epizód készültéről. Egész mostanáig, mikor is John Riccitiello az Electronic Arts részéről a Need for Speed mellett a The Godfather II-ről is mondott egy-két mondatot: "Úgy gondolom a második rész nagyot fog ütni, ha egyszer elkészül. A folytatásban ugyanis két játékstílus keveredik majd, hiszen egyrészt ott GTA-szerű mászkálós stílus, másrészt viszont a várost felülnézetből nézve és uralva, némi valós-idejű stratégia behatást is érezni fognak a játékosok." ■

The Godfather II
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Godfather II

hozzászólások (13)

jékkocka
jékkocka 2008.06.18. 19:59
Ezt a rémtettet Joker aliasz Horváth József követte el, és ahogy nézem ez volt az utolsó alkotása (tényleg ez volt az :D)
KisCsirkee
KisCsirkee 2008.06.18. 20:05
Pontosan. a Godfather vérszarfos volt, és mint már elhangzott az EA jó szokása szerint a szarból is profitálni akar! (á lá Godfather II, NHL, NFL, NBA, FIFA etc....)
Indigo
Indigo 2008.06.19. 21:19
Ebből második rész? Na neeee.... :-/ Klasszikus lehetett volna belőle, ha nem az EA nyúl a témához. De megtették, elbaszták, nagyot buktak vele. Miért nem maradnak a sportjátékoknál meg a fostalicska nfs szériánál? Azokhoz úgysem kell fantázia, ötletek, tehetség, amiből egyébként híján vannak...
Arthur Dent
Arthur Dent 2008.06.19. 21:28
Az első rész volt az egyik legigénytelenebb szar játék volt amivel valaha találkoztam, minden ízében el volt szabva, never again!
zozuka
zozuka 2008.11.24. 21:35
Elkészült már?
ajánlott olvasnivaló