Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Call of Duty: World at War képek; co-op

Kooperatív módra gyúr az ötödik rész.

2008.06.23. 17:05 | szerző: Retee | kategória: Játék

Nemrég érkezett meg az első trailer a Call of Duty: World at Warról, amely a sorozat ötödik része, s amelyet - hasonlóan a harmadikhoz - nem az Infinity Ward fejleszt, hanem a Treyarch. A játékról egyelőre még nem sokat lehet tudni, azonkívül persze, hogy visszatér a második világháborús környezetbe. Most viszont némi információ is érkezett róla az öt kép mellett, méghozzá a kooperatív módjáról. Merthogy a fejlesztők leginkább erre gyúrnak, mind PC-n, mind konzolon lehetőség lesz akár négyen online teljesíteni a küldetéseket (PS3-on és Xbox 360-on pedig lokálisan is, ketten az osztott képernyő előtt). A csapat tagjai folyamatosan tapasztalati pontokat fognak kapni, no meg rangokat - a küldetések pedig a pontok függvényében nehezednek, változnak. És végül a képek. ■

előző
következő
Call of Duty: World at War képek; co-op
Call of Duty: World at War képek; co-opCall of Duty: World at War képek; co-opCall of Duty: World at War képek; co-opCall of Duty: World at War képek; co-opCall of Duty: World at War képek; co-op
Call of Duty: World at War
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Call of Duty: World at War

hozzászólások (11)

Razor03
Razor03 2008.06.24. 15:48
"Micsoda ökörség ez mán', mi?"

Inkább szimplán igénytelenség és csóróság :D (persze tudom, hogy a legkisebb ráfordítás mellett lehet a legnagyobbat kaszálni, nem kell megint kiselőadást tartani...)

"Ezentúl minden szar, ha már nem cry-engine hajtja, ugye?"

Nem teljesen :), pl. SW KotOR 2003-mas motorja mai napig büntet, de írhatnám az X-Ray motort (STALKER), melynek szintén nevetséges gépigénye van, mégsem a 10 éves Quake3 motor hajtja :), de ott a Call of Juarez is, ami rezzenéstelenül fut egy 25.000 Ft körüli Radeon HD 2900 XT-n, vagy még ócskább kártyán (pl. Radeon X1950 PRO) és földbe döngöli ezt a szintet. Ugyanígy a Gears of War, BioShock, annyi példát írok, amennyit szeretnél :).

És nincs szükség Crysis szintű részletességre, nem írtam ilyet, de a cukormáz talajt, és papír növényeket kelljen már nézegetni 2008-2009-ben :). Persze tudom, hogy a grafika lényegtelen szempont, szal hagyd nyugodtan figyelmen kívül amit írtam :).
Razor03
Razor03 2008.06.24. 15:53
Hopp ezt elírtam, szóval:

"És nincs szükség Crysis szintű részletességre, nem írtam ilyet, de ne a cukormáz talajt, és papír növényeket kelljen már nézegetni 2008-2009-ben"

még mielőtt félre érti is kiforgatja szavaim cinikus uraság :D
Eric
Eric 2008.06.24. 16:22
Mi lenne, ha csak úgy szimplán elkerülnétek-ignorálnátok egymást?
A topikokon átívelő szappanoperátok kifulladt mind mondanivalóját, mind színvonalát illetően.
:sick:
Indigo
Indigo 2008.06.24. 16:25
Elvileg a CoD4 grafját fogja használni, szóval csak annyira lesz "igénytelen", amennyire az volt ;) Nekem jó lesz így is, én már csak ilyen igénytelen csóró vagyok :P

Még mindig nem értem, hogy mi bajod a 10 éves Q3 motorral, ha egyszer a CoD4 grafja kiválóra sikeredett vele. Vannak persze gyengeségei a grafnak, ha nagyon kötözködni akar az ember, de az összkép akkor is egyszerűen szép. A "mai napig büntető" odüsszeába is bele lehet kötni számtalan módon, de minek?
Razor03
Razor03 2008.06.24. 17:52
te érzed :D...
ajánlott olvasnivaló