Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

Új médialejátszók a D-Linktől

Két új vezeték nélküli médialejátszó kerül a boltokba hamarosan.

2008.07.28. 20:41 | szerző: Retee | kategória: Hardver

A D-Link két új termékkel bővíti médialejátszóinak kínálatát - a magyar piacon is -, a DSM-510 egy megjelenésében és teljesítményében is különleges, vezeték nélküli HD médialejátszó, míg a DSM-330 (balra), a piac első DivX Connected médialejátszója. Mindkét eszköz kiváló minőségben képes zenét, képet, videót vagy más adatot továbbítani a számítógépről TV-re vagy házimozi rendszerre 802.11g vezeték nélküli szabvány használatával vagy a beépített Ethernet porton keresztül. A médialejátszók számos népszerű formátumot támogatnak, mint a WMV-t, MPEG-4-et és DivX-et.
A DSM-510 a már meglévő hálózaton keresztül a számítógépről továbbít digitális tartalmat, mint a zene-, video- vagy hangfájlok a házimozi rendszerre vagy TV-re. Köszönhetőn a beépített vezeték nélküli LAN (WLAN) funkciónak a médialejátszót bárhová helyezhetjük a házban. A DSM-510 MP3, WAV és WMA audioformátumot játszik le tökéletes minőségben, emellett DivX formátumú videókat is kezel: a digitális adatokat könnyen elérhető helyen, tömörítve tárolja a még jobb minőségű átvitelért. Az eszköz előlapján további USB 2.0 csatlakozót találunk, mellyel kényelmesen hozzáférhetővé válnak a kívánt adatok egy USB stick vagy külső merevlemez meghajtó számára.
A DSM-330 nyílt, bővíthető platformot kínál DivX Connected szoftverrel, valamint lehetőség van a meglévő videók DivX formátumba való konvertálására is. A vezeték nélküli LAN (WLAN) funkció és a beépített gyermekfelügyelet a médialejátszó további hasznos jellemzői. Továbbá az eszköz segítségével különböző online szolgáltatások és alkalmazások is könnyen elérhetők a nyitott plug-in funkciónak köszönhetően, mely új és meglévő plug-in alkalmazásokat kínál. Előnye, hogy ezzel a módszerrel az emailek, RSS üzenetek megjeleníthetők a TV-n.
Mindkét termék július utolsó hetétől érhető majd el, ajánlott végfelhasználói ár a DSM-510 esetében 46 500 Ft, míg a DSM-330-nál 59 000 Ft. ■

előző
következő
Új médialejátszók a D-Linktől
Új médialejátszók a D-LinktőlÚj médialejátszók a D-Linktől

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló