25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Call of Duty: World at War videó

A kooperatív játékmódot mutatja be.

Írta: Madrac 4 hozzászólás

Megjelent egy új videó a Call of Duty: World at Warról, mely most a kooperatív játékmódot mutatja be. A felvétel konzolokon készült, és egyszerre mutatja a két képernyőt, így mindkettő nagyon kicsiben látható csak. A jobb láthatóság érdekében célszerűbb lehet a lassabban letöltődő, de nagyobb HD verziót nézni.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Call of Duty: World at War

Platform:

Fejlesztő: Treyarch

Kiadó: Activision

Forgalmazó: An-Tec

Megjelenés:
2008. november 14. PC
n/a: PS2, PS3, X360, Wii

Minimális rendszerigény: Pentium 4 3 GHz, 512 MB RAM (Vista: 1 GB RAM), GeForce 6600GT/Radeon 1600XT vagy jobb videokártya, DVD-ROM, 8 GB HDD

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

konrad
konrad [13085]
Sok minden "újítás" nem lesz benne - mint ahogy a video is mutatta - max. szebb grafika(?), de ugyanaz a hent megmarad. Főleg multiban lesz élvezhető ez a játék, amikor a csapattársak egymásért küzdenek. A demot - ha lesz - kipróbálom, mivel azonban nem vonz a távol keleti hadszíntér, valszeg kihagyom ezt...
gucci
gucci [497]
jónak tűnik én a cod 4-et multiban a mai napig nyüstölöm.Kíváncsi vagyok ,hogy ha megint visszatérnek a 2. VH témához milyen újítást tesznek bele mert ezt már páran kivesézték.
konrad
konrad [13085]
Nem rossz video. A kis japó, aki elbújt a pálmafán érdekes volt, továbbá az is, hogy az 1-es konzolon a lánszórós fickó miért gyújtott a saját, Sherman harckocsija alá...?:-D A hent-kedvelőknek mennyei manna lesz ez a játék!:-)
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (4 db)