Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Gere és Lane harmadszor is együtt

2008.10.03. 16:28 | szerző: Retee | kategória: Mozi

Richard Gere harmadszorra játszik Diane Lane oldalán: ezúttal az Éjjel a parton (Nights in Rodanthe, hazai bemutató: október 30.) című romantikus történetben. Az 55 éves színész és a 43 éves színésznő egyszerűen élvezik egymás társaságát. Csak azért nem dolgoznak többet együtt, mert mindketten nagyon válogatósak: nem mondanak könnyen igent egy-egy felkérésre.
– Ha forgatókönyvet olvasok, mindig azt nézem, van-e benne szerep Diane-nek is – nyilatkozta nemrégiben Gere. – És ha találok, már hívom is: általában egyeztetni szoktunk, mielőtt válaszolunk egy szerepajánlatra. – Egyszer Richard egy az Északi-sarkon játszódó filmben már majdnem elvállalta a főszerepet, amikor én rájöttem, hogy nem akarok heteket vagy akár hónapokat tölteni borzasztó hidegben egy jégtörőn – tette hozzá Lane –; úgyhogy amikor én kihátráltam, végül ő is nemet mondott. Az Éjjel a parton-ról rögtön tudtam, hogy nemcsak a film lesz jó: a tengerparti forgatások általában nagyszerű hangulatban zajlanak. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.