Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Full Spectrum Warrior ingyen

A THQ ingyenessé tette a programot.

2008.10.04. 02:42 | Madrac | kategória: Játék

A THQ ingyenessé tette a négy éve megjelent Full Spectrum Warriort, melyet egyelőre csak a FileFrontról lehet letölteni. A csapatközpontú taktikai játékot eredetileg a hadseregnek fejlesztették mint oktatóeszközt, de később pár extrával és egy történettel felvértezve megjelent PC-re is. ■

Full Spectrum Warrior
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Full Spectrum Warrior

hozzászólások (8)

Lacko
Lacko 2008.10.06. 08:08
Ezt beszoptam. Egy éve vettem meg. :D
De megérte. Ez egy piszok jó játék! Szedjétek!
McCl@ne
McCl@ne 2008.10.06. 08:10
Mennyire részletes?
Mármint ugye ez nem ilyen "ott villog a sárga kör, küldöm is az embereimet, mert mindenhol máshol bedarálják őket"-jellegű arcade-kacat? (olvastam a hírt, de kiképzőprogramot is lehet selejtté egyszerűsíteni...)
Lacko
Lacko 2008.10.06. 08:44
A 2. része (Ten Hammer) sokkal részletesebb és taktikusabb. De az első rész is élvezetes. Sárga kör nem nagyon van :) Picit hasonlít a BiA-ra, csak nem FPS. Tehát a két team-et igazgathatod. Lehetőség szerint úgy, mint a BiA-ban, hogy egyikkel supress, másikkal flank és kill. Csak a BiA-val ellentétben - ahol ez vegytisztán szerepel - itt nem mindig van lehetőség erre. És azt is meg kell oldani. Néha áldozatokkal. Néha füsttel. Sőt néha együttműködve a Bradley-kel vagy tüzérségi támogatással.

Néztem most a filefronton a screenshotokat: nos az első kép pl egyáltalán nem az FSW-ből van, hanem egy tök másik játékból... :)
És most már látom a sárga kört, amit említettél: az semmi, az csak a célzó korong. Amikor az egyik teamnek parancsot adsz, akkor megmondhatod, hogy kb melyik irányba tüzeljenek. De ez nem igazi célkereszt, mert csak egy sávot ad meg. És persze ha máshonnan jön az ellen, akkor azért oda is fog lőni, csak ebbe az irányba állnak be.
GustyX
GustyX 2008.10.06. 13:40
Hogy lehet elfelejteni a játék legtöbbet látott ikonját, a sárga köröket? A mozgást is sárga körök jelzik:D.
Lacko
Lacko 2008.10.06. 13:42
Az narancssárga... :)
Ja és egész hétvégén azt nyomtam.
ajánlott olvasnivaló