25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Egyéb

Megesz Camp 2001 - Act 1

Írta: Dino 7 hozzászólás

Balaton, dög meleg, buli és természetesen számítógép ezerrel. Mindezen ismérvek nem valamiféle álomban, hanem a valóságban léteznek, méghozzá mostanában Alsóörsön. Elkezdődött és gőzerővel dübörög a nyár legnagyobb táboros eseménye, a Megesz Camp 2001. Majd' 100 résztvevő, hatalmas LAN hálózat, folyamatos net, egyszóval minden, amit csak álmodni lehet egy ilyen összejövetelen. A 10 nap kiváló alkalmat jelent arra, hogy agyba-főbe püföljék egymást a résztvevők a létező összes FPS-ben és stratégiai játékban. Ezt lehet rossz időben és ragyogó napsütésben is művelni, de persze utóbbi esetben a strandlátogatók száma is megugrik, jól. A sok számítógéphez persze egy hatalmas csapat is tartozik, méghozzá egy évek óta összeszokott banda. Képek alább és itt.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Megesz Camp 2001 - Act 1
  • Megesz Camp 2001 - Act 1
  • Megesz Camp 2001 - Act 1
  • Megesz Camp 2001 - Act 1
  • Megesz Camp 2001 - Act 1
  • Megesz Camp 2001 - Act 1
  • Megesz Camp 2001 - Act 1
Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

hering
hering [4574]
Értem.Szóval ti a GURU táborban találkoztatok összehaverkodtatok és egy külön tábort csináltatok.
PhOeMiX
PhOeMiX [1]
Ez cseppet sem a guru tabor.

onnan kerultunk ki, ez igaz, de valamiert ezt megesz camp-nek hivjuk es a jo oreg KuF szervezte, csinalta, orok hala neki :))

ez egy abszolute barati osszejovetel, ahol semmi sem koteleze azon kivul, hogy mindenki erezze magat jol.

I love this game
hering
hering [4574]
Tehát ez a guru tábor?
FJFOX
FJFOX [1]
ez egy evek ota megrendezesre kerulo tabor, az utobbi harom evben mindig az alsoorsi dunaujvaros gyerektaboraban kerult megrendezesre, altalabban 80-100 resztvevovel. a cikk eleg jol leirja a korulmenyeket, bar az elmenyt nem tudja igazan visszaadni:))))))))))) ha van egy kis szerencsenk jovore is lesz megesz camp bar lehet, hogy mashol, tovabbi infot a guru.megesz.hu talalsz.
Udv
FJ FoX
hering
hering [4574]
sancza milyen tábor ez?
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (7 db)