Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Colin McRae: DiRT 2 - bejelentve, képek

2009-ben érkezik a második rész.

2008.11.20. 13:13 | szerző: Retee | kategória: Játék

Folytatódik a tragikusan elhunyt Colin McRae nevét viselő rally szimulátor sorozat, hiszen a Codemasters ma bejelentette, hogy készül a második rész. A Colin McRae: DiRT 2 pedig a tervek szerint teljesen megújul: az csak természetes, hogy a grafikán is dolgoznak a fejlesztők, emellett azonban teljesen új törés/sérülés modellre és effektekre számíthatunk, illetve a kocsi viselkedése is megváltozik. Persze van, ami a régi marad, a minél realisztikusabb futamok most is igen fontos részét képzik majd a Dirtnek, amely ezúttal is birtokol minden szükséges licenszet, így valós autómárkák és pilóták várják a játékosokat. Az említettek mellett a Codemasters még a multiplayer módot is meg szeretné erősíteni, így a végleges verzió teljes online támogatottságot élvez majd, hogy a rally kedvelők minél egyszerűbben és minél több emberi pilótával mérhessék össze a tudásukat. A PC-re, Playstation 3-ra, Xbox 360-ra, Nintendo Wiire és DS-re érkező Dirt 2 valamikor 2009-ben jelenik meg, most azonban lássuk az első (art)képeket: ■

előző
következő
Colin McRae: DiRT 2 - bejelentve, képek
Colin McRae: DiRT 2 - bejelentve, képekColin McRae: DiRT 2 - bejelentve, képekColin McRae: DiRT 2 - bejelentve, képek
Colin McRae: DiRT 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Colin McRae: DiRT 2

hozzászólások (27)

Razor03
Razor03 2008.11.20. 21:27
Játszottam annyit Colin részekkel, hogy el tudjam dönteni melyik jó, és melyik nem, szal ha megengeded illetve a többség véleményére hagyatkozva: a DIRT irányítása nem elfogadható.
Gump
Gump 2008.11.20. 22:34
Én sem értek egyet. Lehet, hogy nehezebben szokható, vagy elüt az előző részek irányításától (ami neked jobban tetszett) de simán játszható, minden gond nélkül. Teljesen jól irányítható billentyűzettel.
Razor03
Razor03 2008.11.20. 22:52
Majd olvasd végig a DIRT topikot, téma részemről lezárva ;).
Gump
Gump 2008.11.20. 23:04
Olvastam annak idején. Tudom, hogy sokan szidták az irányítást, még akkor, amikor kijött a demo. Én azzal is teljesen ki voltam egyezve. Mondom, elhiszem, hogy szokatlan, nehéz, nem olyan mint a CMR korábbi részei, vagy egyéb arcade autóverseny játék, de játszható. Lehet, hogy ez mást jelent neked és nekem. Tény, hogy ha normális ívben akarok kanyarodni, akkor lehet, hogy 10-szer kell lenyomni pillanatokra az irány gombot, de nálam ez belefér. a Mafia autóversenyes küldetését is sokan szidták (valamelyik patch aztán nehézségi szint választást ajánl fel verseny előtt) de kb. harmadik próbálkozásra az is ment. Amióta PC-n játszom (16 éve) soha nem használtam billentyűzeten és egéren kívül mást irányításra, szóval találkoztam sokféle megoldással. Ebből kevés volt, amivel nem tudtam mit kezdeni, azokat hagytam is a francba.
Ami engem is zavart időnként a DiRT-ben, az az autók viselkedése aszfaltos pályán. Irányítani ott is tudtam, de néha nem volt túl életszerű a mozgás.
Száz szónak is egy a vége, nekem jöhet a DiRT 2. ;)
mucius
mucius 2008.11.21. 16:49
fogadjunk csak porosodik a kormány valahol. :D
mondjuk én is lusta vagyok lemenni érte a tárolóba. xD boxhoz anno majdnem vettem egyet, pc-n meg adva van a lehetőség, de szarokrá. :D
annü toca race driver 2-nek álltam neki kormánnyal. jóval nagyobb élmény volt, mint billel, vagy akár joyyal.
ajánlott olvasnivaló