Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mobil

LG mobilok a CES 2009-en

Rengeteg kép, és némi információ a Szórakoztatóelektronikai Vásáron bemutatott készülékekről.

2009.01.16. 17:26 | szerző: Retee | kategória: Mobil

Az LG, a mobilkészülékek terén elért legfrissebb újításait mutatta be a 2009-es Nemzetközi Szórakoztatóelektronikai Vásáron, azaz a CES-en. Alább a készülékekről ejtünk pár szót, s persze néhány képet is láthattok az alanyokról.

  • LG Incite: Az Incite-ot a legújabb mobiltechnológiákkal szerelték fel, például Windows Mobile 6.1 Professional rendszerrel, valamint a Microsoft Office Mobile és a Microsoft ActiveSync 4.5 szoftverekkel. Az Incite továbbá HTML-alapú Internet Explorer webböngészővel, Windows Media Player 10 lejátszóprogrammal, valamint Wi-Fi kapcsolattal is rendelkezik. Az elegáns, keskeny kivitel és a 3 inches érintésvisszajelző képernyő mellett a 3 megapixeles kamera is biztosítja az egyszerű és gyors képrögzítést és - megosztást.
  • LG Invision: A készülékkel a felhasználók többek között eredeti minőségben nézhetnek egész estés műsorokat, és zenét is hallgathatnak. A kifejezetten tévénézéshez kialakított széles látószögű képernyő, az 1,3 megapixeles kamera, valamint a 3G sebességű videómegosztás mellett pedig Bluetooth kapcsolat segítségével vezeték nélkül férhetnek hozzá zenei, televíziós vagy egyéb hangtartalmakhoz, bárhol, bármikor.
  • LG Rhythm: A felhasználók 120 MB belső memórián tárolhatják kedvenc zenéiket és videóikat, melyeket kényelmesen el is érhetnek a speciális zenei gyorsbillentyű, illetve az 1 inches kör alakú interaktív érintőfelület használatával. A Rhythm a mobiltelefonok legújabb fejlesztésű szórakoztatási funkcióival rendelkezik, így például 1,3 megapixeles kamerával, Bluetooth 2.0 kapcsolattal, háttérzene-lejátszási lehetőséggel, valamint microSD memóriakártya csatlakozási lehetőséggel.
  • LG Lotus: A Lotus az elegancia és a csúsctechnológia kombinációja, így egyedülálló, keskeny kialakításával elnyerte a Red Dot Design elismert formatervezési díját is. A „One Click” szabadon alakítható felhasználói felület könnyen elérhetővé tesz számos olyan funkciót és szolgáltatást, mint a szövegbevitel, a webes használat, az e-mailezés, a „Sprint Navigation”, a „Sprint TV” vagy éppen a „Sprint Music Store”. A Lotus teljes QWERTY billentyűzete ideálissá teszi a készüléket a szöveges üzenetek, e-mailek vagy azonnali üzenetek küldésére. A mobil ezenkívül egyéb továbbfejlesztett funkciókat is kínál, többek között sztereó Bluetooth kapcsolatot, 2 megapixeles kamerát, valamint vezeték nélküli biztonsági mentést.
  • LG Dare: A Dare olyan nagyméretű, 3 inches érintőképernyővel rendelkezik, amely felismeri a kézírást és visszajelzést ad az érintésekről. A V CAST hálózati elérést is tartalmazó készülék rendelkezik továbbá egy 3,2 megapixeles, Schneider-Kreuznach optikával felszerelt vakus kamerával is, így a készülék nemcsak kiváló képminőséget biztosít, de olyan funkciókat is kínál, mint az arcfelismerés. A fényképszerkesztő programmal pedig a szegélybeállítások, a táj beállításai és egy humoros szerkesztőfunkció is közvetlenül elérhető a képernyőről.
  • LG Decoy: Ez a szétcsúsztatható telefon az első olyan készülék, amely diszkréten beépített, Bluetooth-alapú fejhallgatóval rendelkezik. Az öt irányba mozgatható vezérlőgomb az egyszerű navigációt szolgálja a „Verizon” hálózat átfogó vezeték nélküli multimédiás szolgáltatásai között.
  • LG Chocolate 3: Az új Chocolate 3 a szétcsúsztatható elődeivel szemben kagylószerűen nyitható keskeny modell, amely az elülső lapon lévő vezérlőgombbal is működtethető, A telefon a zenelejátszó mellett Bluetooth kapcsolatot és FM-adót is kínál, hogy az autóban is élvezhessük a zenehallgatást.
  • LG enV2: Az LG legkelendőbb üzenetküldő készüléke a teljes billentyűzettel együtt is az eddigi legkisebb és legelegánsabb eszköz. Azonban nemcsak az előző enV modell előnyeivel rendelkezik, hanem nagyobb belső kijelzőt és nagyméretű külső gombokat is kapott.
  • LG Vu: Az LG Vu érintőképernyőjén keresztül élvezhetjük a kristálytiszta tévéképet, a webes funkciókat, a képeket és videókat, valamint a mobil szórakoztatás legújabb vívmányait, így például zenelejátszót, 2 megapixeles kamerát, videómegosztást és Bluetooth kapcsolatot.
  • LG Rumor: A Rumor szabad teret kínál a kommunikációnak, köszönhetően a legújabb Bluetooth technológiának, a teljes duplex kihangosítónak, az azonnali üzenetküldő (IMS) és a mobil e-mail funkciónak, a kamerának, valamint a multimédiás üzenetküldési lehetőségnek.

előző
következő
LG mobilok a CES 2009-en
LG mobilok a CES 2009-enLG mobilok a CES 2009-enLG mobilok a CES 2009-enLG mobilok a CES 2009-enLG mobilok a CES 2009-enLG mobilok a CES 2009-enLG mobilok a CES 2009-enLG mobilok a CES 2009-enLG mobilok a CES 2009-enLG mobilok a CES 2009-enLG mobilok a CES 2009-enLG mobilok a CES 2009-enLG mobilok a CES 2009-enLG mobilok a CES 2009-enLG mobilok a CES 2009-enLG mobilok a CES 2009-enLG mobilok a CES 2009-enLG mobilok a CES 2009-enLG mobilok a CES 2009-enLG mobilok a CES 2009-enLG mobilok a CES 2009-enLG mobilok a CES 2009-enLG mobilok a CES 2009-enLG mobilok a CES 2009-enLG mobilok a CES 2009-enLG mobilok a CES 2009-enLG mobilok a CES 2009-enLG mobilok a CES 2009-enLG mobilok a CES 2009-enLG mobilok a CES 2009-en

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló