Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Nem lesz idén Aliens: Colonial Marines

Az AvP 3-mal együtt érkezhet a Gearbox akciójátéka, és az Obsidian RPG-je is.

2009.02.11. 18:49 | szerző: Retee | kategória: Játék

Nem alakul jól a Sega üzleti éve, hisz 235 millió dolláros veszteséget termeltek, amelynek következtében a kiadó kénytelen megválni 560 munkatársától. Egy ilyen veszteség azonban már korábban is érződik, így nem csoda, hogy több pletyka is keringett arról, bizony benne van a pakliban, hogy a japánok több fejlesztés alatt álló projektet is le fog fújni. Ebbe a körbe pedig beletartozott egy olyan név is, amelyért nagy kár lenne - az Aliens: Colonial Marinesról beszélünk. Nos, van egy rossz, és egy jó hírünk is. A jó: nem fújják le, a rossz: elhalasztják. A Sega közlése szerint mind a Colonial Marines, mind az Obisidian Alien RPG-je 2010-ben érkezhet - együtt az AvP 3-mal. Erősen idegenek uralta lehet ez a 2010-es év... ■

Aliens: Colonial Marines
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Aliens: Colonial Marines

hozzászólások (2)

Tris
Tris 2009.02.11. 19:24
Azon gondolkoztam, miért van az, hogy olyan sok, a közeljövőben esedékes nagy címet halasztanak. A legjobb példa erre talán a Godfather 2. Már majdnem megjelent, talán hetek voltak hátra? Na de miért is kéne elhalasztani egy teljes évvel egy lényegében már kész játékot? Azután rájöttem: mert szar. Szokás szerint összehányták mindet, mert mi kis hülyék úgyis megvesszük. És ekkor becsapott a hitelválság, és most inkább halasztanak, mert belátták, hogy jobban járnak, ha fejlesztik még őket, és tuti a bevétel, mintsem kiadják a szennyet, ami esetleg megbukik. Jobban is teszik. Mindenesetre mi így járunk jobban. Remélhetőleg. Pedig már nagyon vártam az Alienst.
strar
strar 2009.02.12. 12:57
A gearbox fejlesztette, akik azért nem az elcseszett játékokról voltak híresek. 1 év halasztás elég nagy idő egy ilyen játéknál - az ut3-mas engine is öregszik, és a képek alapján a grafika inkább hangulatos, mintsem előremutató. Sajnálom a dolgot, a játék benne volt az idei várólistámban.
ajánlott olvasnivaló