Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dragon Age - gameplay videók

Két új videó a BioWare RPG-jéről.

2009.03.30. 18:31 | szerző: Retee | kategória: Játék

A BioWare egyszerre több projektet is futtat, hisz a Kotor MMO mellett, a Mass Effect második részén, és persze a Dragon Age-n is keményen dolgoznak. Érdekes mód ez utóbbi cím nem talált be eddig igazán a játékosoknál - nem veszi körbe túl nagy felhajtás, de saját statisztikáink szerint még kiemelt érdeklődés sem, noha a BioWare neve azért garancia lehet a remek sztorira, és világra. Igaz, túl sok konkrétumot nem mutattak még a fejlesztő róla, úgyhogy most essünk is neki a két gameplay videónak: ■Dragon Age: Origins
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dragon Age: Origins

hozzászólások (9)

Bozotszály
Bozotszály 2009.03.30. 22:44
Neverwinter Nights mondhatni a Baldurs Gatere alapszik mivel mindkettőnek ugyanaz a szerepjátékkönyv a forrása. Meg tudtommal NWN első részét még a Baldur's Gate csapatának egy része készített, vagy valami ilyesmi. Ezt meg mivel szintén a Baldur's Gate fejlesztőcsapata készíti nehezen mondhatjuk koppintásnak, maximum felhasználják az előző munkáik elemeit.

Remélem tényleg sikerül kihozniuk belőle egy BAldur's Gate szintű rpg-t, de ha már az NWN 2 szintjét hozzák, már akkor is kötelező lesz számomra:-)
Bud2
Bud2 2009.03.31. 10:47
Jó, most ennyi erővel minden ilyen típusú RPG NWN koppintás. Az meg akkor Baldur's Gate koppintás. Egyébként meg tekintve, hogy mind2-őt ők csinálták, még az se lenne baj. Jelenleg nekem ez 2009 legjobban várt játéka, én már csak ilyen BioWare fan vagyok 8-).

A videókról meg annyit, hogy grafikailag engem meggyőzött, harcrendszer egyszerre dinamikus, akciódús, de nem tűnik leegyszerűsítettnek sem(mint a Jade Empire vagy a Mass Effect esetében - most ezzel nem azt mondom, hogy azok rossz játékok, sőt, csak az Akció-RPG megnevezésből inkább az akció dominál mind2őnél). A karakterek, a hangok, az animációk szintén elsőosztályúak. Szóval sztem nagyon jól néz ki. De azért én sem iszom előre a medve bőrére, majd meglátjuk mi sül ki belőle, ahogy te is írtad.
Tódee
Tódee 2009.03.31. 20:36
Hát mivel a BW mostanság 3 játékot fejlsezt, így nem nehéz kitalálni a másik kettőt: ME2 és TOR.;-)
mucius
mucius 2009.04.01. 10:19
off:
profival állunk szemben. >:-]

nwn koppintásról: ugyanazok csinálják b..ki. xD

on:
2. videón a varázsló (vagy vmi hasonló) hadakozása elég siralmas. remeg ott össze-vissza a bottal, néha köp egy zöldebbet. egy B kategóriás avencast szétalázza látványban.
McCl@ne
McCl@ne 2009.04.01. 10:34
Én örülök, hogy ilyen siralmasan néz ki, mert kénytelenek lesznek a tartalommal kárpótolni a nagyérdeműt! :) Vagy beégni...
ajánlott olvasnivaló