Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Thief 4 - május 11.?

Hamarosan bejelentést tesz az Eidos.

2009.05.06. 16:20 | szerző: Retee | kategória: Játék

Jó ideje pletykálnak már arról, hogy folytatódik a sötétben lapulós játékok atyja, a Thief, ám mindeddig nem történt hivatalos bejelentés az ügyben. Persze ez nem feltétlenül meglepő, hisz az Eidos igen nehéz anyagi helyzetbe került, így nem nagyon szórták a projekteket - pontosabban örültek annak, ha a már meglévő fejlesztések nem visznek el túl sokat. A kiadó helyzete azonban megszilárdulni látszik, és talán ez lehet a Thief 4 reménye is: úgy tűnik, hogy az Eidos Montreal május 11-én tesz egy bejelentést, ami lehet, hogy... Nem sokat kell már tehát várnunk arra, hogy kiderüljön az igazság, ami nem is ártana, hisz az elmúlt napokban igen sokféle történetről, és alapról lehetett hallani: ilyen volt például a sötét középkortól elszakadt, modern időkben játszódó Thief ötlete is. ■

Thief (2014)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Thief (2014)

hozzászólások (12)

VodevilX
VodevilX 2009.05.07. 10:31
Fenébe is, be kéne pótolnom ebből is az első 2 részt. Egyszer elvittem egy darabig az első részt, de minek után az egyik pályát 1 óráig jártam egy cucc után, feladtam, elkönyveltem hogy bug és én már biztos nem kezdem újra. Azóta persze oda a mentés is, de fantasztikus volt az első rész is pedig már akkoriban sem volt éppen új. No meg a 3.at is újra tolni. Persze legnehezebben, az az igazi fun.
Igen az árvaházas pálya az brutáljó, azt hiszem Silent Hill-hez hasonlítgatták, nem véletlen:p
Tényleg nagyon jó lenne ha a címet életben tartanák!
Nem mellesleg gondolom a fanatikus Thief rajongók tudják, hogy ha 4. rész nem is lesz, de készül a The Dark Mod Doom3 alá. Azért ez is ígéretesnek tűnik!
MattMatthew
MattMatthew 2009.05.07. 10:59
Jah, én is paráztam nagyon:-D. Valahogy nagyon éreztették az emberrel, hogy ha nem marad észrevétlen vagy nem ő indítja az első támadást akkor vége:-D.
Balanses
Balanses 2009.07.20. 22:44
Örülök a The Dark Mode-nak. Remélem ehhez is fognak hasonló jó sztorit hozzáírni. Viszont a hangulata nem teljesen jött át nekem :( Remélem ha elkészül a játékban másképp lesz. Mármint a vidikről beszélek :D
Dj.Salm0n
Dj.Salm0n 2010.10.13. 17:53
Üdv!
Szerintem az egyik legjobb játéksorozat a Thief ( Bár én az 1-el nem játszottam de KGY honlapján elolvastam az 1 végigjátszását megnéztem a vidiket xD és azok is tetszettek szval igy utólag lehet nekiállok annak is:D) A 3. ban nekem nagyon tetszett hogy a küldik után mászkálhattál a városban az sztem nagyot dobot az amugy is jó hangulatú játékon. ( Na meg az árvaházas küldetés az egyik kedvencem nagyon hangulatos és kismértékben nyomasztó volt ha rendesen odafigyeltél az épület sztorijára :D) Mivel a végvittem a 2, 3-mat ezért most ált a 2. rész multiplayerében játszok haverokkal ami a rengeteg bug ellenére egész jó (elég sok olyan hibával találkoztam multin hogy beléptünk és vmiért nem tudtuk elővenni a cuccokat ilyenkor ált ujra inditottuk a szerót és általában igy ment)
Örültem amikor megtudtam hogy lesz 4. rész viszont zavar hogy semmi infót nem adnak ki, legalább egy trailer jöhetne ( Nem azt mondom hogy lőjjék le a játék hangulatát ezzel de vmit azért téll lehetne)
csontos82
csontos82 2011.01.30. 00:26
Szisztok!

A játék amiket kiadtak eddig nagyon jól sikerültek. Az új résznek abban a korban kellene játszódnia amiben eddig volt. Ez a játék egyik lényeges mozzanata. A lopakodásért a lopásért a nem mindeggy mikor lépek elő a sötétből mozzanatért én nagyon szerettem. A nyíl helyett, vagy vele együtt már lehetene nyílpuska, a nyílat amiből kötél jön ki ismét elővehetnék. A mászókesztyű maradjon. A történet lehetne folyamatos ne vagy ritkán keljen visszatérni az adott helyszínre. (a 3. részben sok a visszamászkálás)Amúgy ez a játék elég korrekt. Mondhatni nagyon ott van. Fejlődést mutasson a fegyver választékban, ami a korhoz hűen megválasztható, a helyszínek jók voltak de legyen még színesebb, választékosabb. Na de jöjjön már valamikor ha mást nem az éven. (Ami a múltban volt nagyon ott lesz.)(lássuk már végre a sok éves munkát)
ajánlott olvasnivaló