Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Csúszik az Operation Flashpoint 2: Dragon Rising

Új képek, és egy videó is érkezett a játékról.

2009.05.07. 15:06 | szerző: Retee | kategória: Játék

Úgy látszik a cseh Bohemia megnyerte az első összecsapást, hisz - hacsak nem visszakoznak - úgy tűnik, hogy ők adhatják ki hamarabb játékukat, az ArmA 2-t, mivel a Codemasters ma bejelentette, hogy saját projektjük csúszik. Az eredetileg tavaszra beígért Operation Flashpoint 2: Dragon Rising jelen állás szerint csak valamikor az ősszel érkezhet a boltokba - addig is íme néhány új kép, illetve egy videó is: ■

előző
következő
Csúszik az Operation Flashpoint 2: Dragon Rising
Csúszik az Operation Flashpoint 2: Dragon RisingCsúszik az Operation Flashpoint 2: Dragon RisingCsúszik az Operation Flashpoint 2: Dragon RisingCsúszik az Operation Flashpoint 2: Dragon RisingCsúszik az Operation Flashpoint 2: Dragon Rising
Operation Flashpoint: Dragon Rising
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Operation Flashpoint: Dragon Rising

hozzászólások (13)

LordMatteo
LordMatteo 2009.05.07. 16:07
Még jó hogy kipróbáljuk mi is az OFP-t, de az ArmA győzni fog :D
KisCsirkee
KisCsirkee 2009.05.07. 17:21
Szánalmas vagy ilyen téren. Menj és addig vissza sem gyere amíg nem vagy túl az OFP-n, az összes kiegjén, és az ArmA-n. Utána talán komolyan is tudlak venni.

Viccen kívül a játék ha jó is lesz, egyetlen dolgot nem fog tudni soha lemosni magáról. Névre írt és alapozott koppintás. Ha már komolyan folytatást akarnak, akkor a sorozat védjegyét, a realizmust igenis kötelező magukkal vinni, nem pedig eltolni az árkád lőddkiabeledet súterek felé. Ez egyáltalán nem fog jót tenni a játéknak.
cygary
cygary 2009.05.07. 20:57
Most komolyan nem értelek. Lord érvelését megértettem, és ő is az enyémet. Viszont te megint jössz és támadsz. NEM úgy nézem a játékot mint egy régi veterán, hanem úgy mint egy új játékos. És ezen ne akarj változtatni. Tényleg csak beszélgettünk, szóval fölösleges az ilyen sértegetést belevinni, mikor tényleg DE TÉNYLEG semmi rosszat nem szóltam az ARMA-ról. Annyit csak, hogy várom az OFP2-t, és ha ez böki a csőröd akkor lássuk be: A Hiba az ön készülékében van.
KisCsirkee
KisCsirkee 2009.05.07. 21:03
"hanem úgy mint egy új játékos"

Pontosan ez a baj. Úgy futsz bele a szériába, mint a gyanútlan Abrams az iraki aknába. Fogalmad sincs a szériáról. nem tudod, hogy mit kéne várnod, nem tudod mihez kéne viszonyítanod. Mainstream rulz. Senki nem mondta, hogy leszólod az ArmA-t, csupán a tudatlanságod idegesít. Nem kell HC Wargamernek lenni, én sem vagyok az, de a széria, vagyis a Bohemia megérdemel annyit, hogy hiszel nekik, és ha ismernéd a terméket pontosan tudnád, mit kéne várnod. A demó 90 megabyte, magával fog ragadni hidd el, és azt is, hogy ez a névre írt cumó nem fogja hozni azt, amit a névtől el lehet várni.

De hogy mainstreamosítsam a hasonlatomat: Ez olyan, mintha az ember a Call of Duty szériát az 5-össel kezdi, amiről te neked is tudnod KELL, hogy mi.
sovjet
sovjet 2009.07.02. 18:03
Sztem jó az arma van egy ismerősöm aki beszerezte nekem a fullt és hát baromi jó főleg a multi.De az OFP 2 igaz joban vártam de nembaj az ArmA sem rossz!Sőt kifejezetten jó de ami nemjó az az hogy csúszik az OFP!:-(
ajánlott olvasnivaló