Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Dome

Dome7 - az E3 öt legütősebb trailere

Megjelent a Sims 3, E3 Top-videók.

2009.06.09. 21:06 | szerző: Retee | kategória: Dome

Ezt is túléltük, lefutott az idei E3, ami alatt embertelen mennyiségű videó és kép érkezett a várva-várt nagy nevekről, alig győztük kapkodni a fejünk. Talán túl sok is, hisz aki nem böngészett egész nap, az esetleg elkerült egy-egy hangulatosabb bemutatót, most viszont ideje pótolnia hiányosságokat.
Előbb azonban jöjjön egy szolgálati közlemény, hiszen megjelent a magyar nyelven is tudó The Sims 3, melyet webshopunkból is megrendelhettek.
Most pedig kanyarodjunk vissza az E3-hoz: úgy döntöttünk, hogy az eseményről tudósító kis csapat megszavazza az öt legjobb, leghangulatosabb, és leginkább kihagyhatatlannak vélt trailert, melyek a konferenciák alatt láttak napvilágot. Nem volt könnyű, hisz rengeteg olyan játékról hallhattunk, melyet tömegek várnak, de végül csak elboldogulunk vele, úgyhogy jöjjön a Dome Top5-je.
1. Star Wars: The Old Republic - Jedi vs Sith
Nem lehetett kérdéses az első hely. Az Electronic Arts konferenciáján bemutatott trailer perceken belül szétterjedt a neten, ami nem is csoda, ha az ember végignézi, jó eséllyel kedvet kap még plusz fél órányi hasonló perchez - a BioWare láthatóan még mindig nagyon ért a hangulat fokozásához.


2. God of War III
A Sony bemutatta, a Playstation 3 tulajdonos pedig megveszi a megjelenés után. A kult sorozat folytatódik, és várhatóan hasonló szintet hoz, mint az előző részek. A múlt héten bemutatott videó mindenesetre óriási tapsot kapott a konferencián üldögélő újságíróktól, és tőlünk is.

3. Assassin's Creed 2
Bérgyilkosunk új köntösben ugyan, de ott folytatja ahol abbahagyta – bizony, a Ubisoft játékának második része ismét csak hangulatos darabnak tűnik. Az E3 alatt bemutatott folytatás története egy másik korba irányít minket, a videó tanulsága szerint viszont a színpompás Velence például tökéletesen illik kalandjainkhoz.

4. Gran Turismo 5
És még egy Sony játék, méghozzá egy szimulátor: a GT 5 fejlesztői sem tétlenkedtek az elmúlt hónapokban, ennek eredménye pedig egy álejtős E3-as trailer formájában jelentkezett. Ráadásul - és ez nagyon nem mindegy - game engine videóról beszélhetünk, azaz a grafika „ennél már nem lesz rosszabb”.

5. Dragon Age: Origins
A BioWare valamit nagyon tud, hisz az első helyezett után az ötödik is az ő műve (nem beszélve a Mass Effect 2-őről), ráadásul egy hasonló hangulatbombához lehet szerencsénk, mint az Old Republicnál.


Ez lett volna tehát az E3 Top5, ami után biztos van, aki hiányol 1-2 másik játékot a listáról - talán jogosan. Volt itt még legalább tucatnyi tökéletes videó, de valahogy szortírozni kellett, s végül ők lettek a győztesek. Azért ajánlunk még kettőt így a végén, illetve néhány összefoglalót is:

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló