25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

E3 2009

Alan Wake - 2010-ben, bemutató (frissült)

Az E3-on bemutatott gameplay részek.

Írta: Retee 15 hozzászólás

A Microsoft sajtókonferencia talán legnagyobb sikert elért játéka az Alan Wake volt, amelynek megjelenése már jó ideje húzódik, de úgy tűnik egyszer csak megérkezik - méghozzá 2010 tavaszán. Tessék csak rátapadni a trailerre, melynek körülbelül a felétől váltunk át az igen hangulatos gameplay részekbe. Igyekszünk HD verziót is szerezni, de addig:
Friss: Ezúttal már egy szebb minőségű videóval is szolgálhatunk, plusz egy szomorú információval. Úgy néz ki, hogy a játék Xbox 360 exkluzív darab, ami jobb esetben a PC-s verzió csúszását jelenti, a rosszabbik véglet viszont az, hogy ki sem jön rá...

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Alan Wake

Platform:

Fejlesztő: Remedy Entertainment

Kiadó: Microsoft

Megjelenés:
2010. május 14. PS3, X360
2012. március 2. PC

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

Gump
Gump [5425]
Jaja, lejjebb görgettem, aztán láttam a korábbi hsz-t csak akkor már el lett küldve az enyém is.
Előkerestem a videót, azért elég sok mindent láttunk akkor is, pedig 3 éve volt már...
cygary
cygary [2745]
Nem találtam írásos anyagot pedig írtam E3-ról rendesen. Na mindegy pedig én teljesen biztos vagyok hogy volt egy marha nagy örömujjongásom mikor olvastam/hallottam hogy tényleg lesz PC-re. Amúgy pedig igen valószínű hogy az MS kiadja ezt is!
balays82
balays82 [14276]
Egy korábbi hsz-ben én is írtam, hogy az Intel "a négymagos processzorok tudását demonstrálta az Alan Wake segítségével", de valóban rossz volt a megfogalmazás. Nem PC demó volt, csak PC-n futott valami Alan Wake szerű dolog. :-)

cygary: Remélem, megtalálod. :-)
cygary
cygary [2745]
Amúgy kajak én keverem össze a progit egy másik játékkal vagy az E3 élő közvetítésében említették hogy lesz PC-re is! Pillanat átnyálázom az anyagom :-D
Gump
Gump [5425]
Ott nem a játékot demozták, hanem az új quad core procikat (egy olyan jelenettel, ami talán nem is lesz benne a játékban végül). Ez nem változtat persze azon, hogy egy újabb PC-s fejlesztésnek indult játék lesz hirtelen X360 only, és ez tényleg felháborító.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (15 db)