Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mobil

Bemutatkozik a a Samsung Pixon12 - mobil 12 megapixeles kamerával

A világ első mobilkészüléke, mely ilyen nagy felbontású beépített kamerával rendelkezik.

2009.06.16. 16:43 | szerző: Retee | kategória: Mobil

A Samsung bejelentette a Pixon12-t (M8910), a világ első 12 megapixeles beépített kamerával rendelkező, teljes érintőképernyős telefonját. A Pixon12 segítségével a felhasználók könnyen és gyorsan készíthetnek tökéletes fényképeket. A mobiltelefonon külön kamera-kapcsoló gomb található, mellyel egyetlen érintéssel átválthatunk fényképezés módra. Amikor a kamera bekapcsol, a felhasználó azonnal exponálhat, pont olyan gyorsan, mint egy jó minőségű digitális fényképezőnél. A Pixon12-vel exponálás után 2 másodperccel már készülhet a következő kép is. A telefon olyan modern fotós funkciókkal rendelkezik, mint a Touch Auto Focus (érintéses autofókusz). Ezzel a beállítással csak meg kell érinteni a kijelzőn azt a területet melyre fókuszálni szeretnénk. Ezt követően az autofókusz, folyamatosan a kívánt ponton tarja az élességet, még ha az el is mozdul. A Smart Auto alkalmazás pedig azzal segíti tökéletes képek megalkotását, hogy a kamera automatikusan alkalmazkodik a fényviszonyok változásához. A 28 mm-es széleslátószögű lencse jobb perspektívát és nagyobb látószöget biztosít a felhasználóknak. Végezetül a Pixon12 lehetővé teszi felhasználói számára, hogy fotóikat saját szempontjaik alapján rendezzék: címkék-, file nevek-, rangsor-, és dátum szerint. A fényképek több szempont – akár színek - alapján is beazonosíthatók, így a fotókat nem kell egyenként megkeresni, a képekből csoportokat is alkothatunk. A Share Pix alkalmazás segítségével Pixon12 készülékével a felhasználó egyszerűen feltöltheti képeit az olyan népszerű közösségi site-okra, mint a Facebook, a Picasa, a Flickr, a MySpace, a Photobucket és a Friendster. A Pixon12 Európában június végétől lesz kapható, a világ többi országában pedig augusztusban kerül bevezetésre. ■

hozzászólások (4)

Corvus5
Corvus5 2009.06.16. 17:21
Elképzelem, ahogy a sok idióta veszi majd és dicsekszik vele.
Én azt mondom, h aki van annyira hülye, h azt hiszi a minél nagyobb értéket írnak a gyártók, ő annál jobb képet fog készíteni, az meg is érdemli, h jól lehúzzák!
Lacee86
Lacee86 2009.06.16. 19:19
Egyetértek. 12 MP-est még rendes fényképezőgépből sem vennék. 6, de legfeljebb 8 sztem bőven elég. Sokan nem tudják, h a megapixel abszolút nem minden, egyéb tudás is fontos. Egy mobilba épített kamera azt meg úgy sem tudja sztem, csak majd az árán látszik meg...
Madrac
Madrac 2009.06.16. 19:34
Hat a mobilba epitett gepekbol epp a legfontosabb dolog van kisporolva, az optika. Lehet jo kepet keszit ha nem kell zoomolni, de kulonben felejtheto.
AstorAnt
AstorAnt 2009.06.16. 20:36
Az ilyen mobiloknak(termékeknek) inkább marketing értékük van, nem ezzel akarják meghódítani a piacot, hisz egy kis vásárló rétegnek szól, hanem hogy a márkát rányomja az oldalak címlapjára, hogy "hű a samsung elsőként megcsinálta".
ajánlott olvasnivaló