25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Left 4 Dead 2 - új képek

Néhány új kép a Valve zombijairól.

Írta: Retee 6 hozzászólás

Nem nagyon akartuk elhinni, pedig az E3-on a Valve kíméletlenül bejelentette, hogy készül a Left 4 Dead második része. Persze ez alapesetben örömhírként járhatta volna be a gamer közösséget, úgy azonban sokakban erős visszatetszést keltett, hogy az előző részért jó sokat fizetve egy "nem túl hosszú" (igazából két éjszaka alatt kijárható) játékot kaptak a pénzükért. Persze a Valve hamar megneszelte a lincselési szándékot, ezért siettében biztosított mindenkit arról, hogy az első epizód sem lesz elhanyagolva - ettől függetlenül a L4D 2 fejlesztését már senki sem állíthatja le. Az ősz végén érkező folytatást viszont még megmenthetik az új fegyverek, tárgyak és persze boss-szok, bár ami a négyfős ellenálló csapatot illeti, náluk maximum skincseréről beszélhetünk... Képek:

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Left 4 Dead 2
  • Left 4 Dead 2
  • Left 4 Dead 2
  • Left 4 Dead 2
  • Left 4 Dead 2
  • Left 4 Dead 2

Left 4 Dead 2

Platform:

Kiadó: Valve

Forgalmazó: Electronic Arts

Minimális rendszerigény: 3 GHz-es processzor, 1 GB RAM (Vista esetén 2 GB), 128 MB-os videokártya, DVD-ROM, 7,6 GB HDD, internetkapcsolat

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

Malin-
Malin- [2440]
Hát, a Valve azt mondta, teljes árú játék lesz, az "alap" is 12k volt, és a kiadó az EA most is. De talán vmi csoda folytán olcsóbb lesz pár ezressel..
otto2008
otto2008 [24]
Jajj, de édi.:-D Ezekről mondjuk nem tudtam, igazad lehet akkor. Én videókat láttam róla, graika, zene, stb. tök ugyanaz mint az első rész+ meg ez a mit te mondasz=Kiegészítő. És mégse az. Elég fura lesz így jáccani vele. Amúgy ki mondta, hogy 12K lesz, lehet picit olcsóbban adják ki (vagyis remélem).
Malin-
Malin- [2440]
Hát azért kicsit több ez, mint "átskinnelés", van már 2 új SI-nk (Charger, Spitter), kampányfüggő zombik (Hazmat, Mud-Men), új pánik event, közelharci fegyverek stb. De egyébként egyetértek, kiegészítőként lenne igazán jó, 12k még mindig soknak tűnik ezért...

Amúgy itt egy kép a Spitterről. Brr, nem szívesen látnék egy ilyet az ágyam túlsó felében...:-D
otto2008
otto2008 [24]
Én 40 euróért szereztem be, és én is várom, de még mindig nem teccik hogy független lesz az első résztől, sztem kiegészítő lehetne inkább, mint a WoW-hoz a BC, meg az LK. Amúgy tuti jó játék lesz, pláne hogy tök ugyanaz mint az első, csak picit át van skinelve.
Skorpio90
Skorpio90 [5506]
Amióta beszereztem az első részt 4000 Ft-ért, azóta már várom ezt is:-)
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (6 db)