Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mafia 2 - ha pisztolyt rántasz

Fejlesztői videó a második rész világáról.

2009.08.26. 18:17 | szerző: Retee | kategória: Játék

A gamescom alatt már láthattunk egy új videót a Mafia 2-ről, most viszont egy újabb, sokkal érdekesebb darab is érkezett. A traileren ugyanis a fejlesztők mesélnek játékuk behirdetett "nyitott világáról", közben azonban gameplay részeket is kapunk az arcunkba. Így megfigyelhetjük, hogy reagálnak például arra a "többiek", ha előkapjuk a pisztolyunkat. ■Mafia II
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Mafia II

hozzászólások (10)

Lacko
Lacko 2009.08.27. 11:02
A verekedős részeket már az elsőben sem szerettem. Főleg, amikor nem egyedül voltam és a szar AI miatt halálra püffölték a társam. Legjobbak a stukis részek, meg persze a thompson! De ha ebbe is ilyen Assessins creed-es verekedős rendszer lesz combo-val, akkor nem fogom szeretni.
(ja, most arról a videó részletről beszélek, amikor a rendőrrel bunyózik)

És még annyit: a rendőr rendszerrel alapjaiban volt baj - és ezt nem hiszem, hogy kijavítják - hogyha 5 fickó lőtt rám géppisztollyal, én meg pisztollyal védekeztem, akkor kiszállt 50 rendőr és ENGEM kezdtek el lőni, mint veszélyes bűnözőt. Ugyan így, amikor üldöztem valakit, akkor az előttem mennő 120-szal ment, de ez nem zavarta a rendőrt, csak az, hogy én nem tudtam lelassítani, csak 51 mérföldre, máris rámszállt.
JimmyHD
JimmyHD 2009.08.27. 11:20
Pontosan,és a vice city-be a san andreas-ba és szinte a gta 3-ig visszamenően volt ez a hiba,ott lövöldöztek az utcán a bandatagok,és a motorosrendőr meg ment tovább,vagy ha elütöttek valakit,nem mintha zavarna,akkor a rendőrbácsi(gyalogos) csak megint ment tovább,úgyhogy ebből is látszik hogy csak veled foglalkoznak,te vagy a középpontban,hiába tűnik az egész játék nyitottnak,és persze,a vice city-be a rendőrségen a semmiből jönnek a rendőrök örökké,ilyen fekete ajtókból,nyílásokból :-),biztos egy másik dimenzióból,vagy 1 ultragyors klónozó üzem van,mert a játékban ahogy én vettem észre minden rendőr 1-től egyig ugyanúgy néz ki.
VodevilX
VodevilX 2009.08.27. 13:13
A második fele nagyon igaz, de sajnos szerintem erre nem fognak, de nem is akarnak odafigyelni, pedig az szintén nagyon sokat dobna az egészen.
otto2008
otto2008 2009.08.27. 13:37
Én meg úgy tudom hogy nem, itt már a zsaruk nem csak minket fognak üldözni, úgyhogy no hiba, ez egy elképesztő játék lesz.:-)
És szerintem a verekedős részek is nagyon jók, jobb mint az első részben.
amitakartok
amitakartok 2009.08.31. 21:44
Ha jól odafigyelsz, a muki azt mondja, hogy a bejárható terep kb. tíz négyzetmérföld azaz 25,9 négyzetkilométer. Ez már valami...
ajánlott olvasnivaló