Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

Magyarországra érkeztek a legújabb iPod modellek

Hazánkban is megvásárolhatóak a megújult lejátszók.

2009.09.28. 12:15 | szerző: Retee | kategória: Hardver

Megérkeztek és már hazánkban is elérhetőek az iPod család legifjabb tagjai.

    • Az új iPod shuffle (legalsó kép) öt különböző színben érkezik: ezüst, fekete, rózsaszín, kék és zöld darabokból választhatunk. A készülék egyetlen gombnyomással lejátszhatja vagy éppen szüneteltetheti az aktuális zeneszámot, állíthatja a hangerőt és válthat a játéklisták között. Ezen felül a VoiceOver funkció segítségével a shuffle beszédhangon felolvassa a dalok címeit, előadóit és a játéklisták nevét. A 2 GB méretű iPod shuffle bruttó 17990, míg a 4GB-os változat bruttó 24990 forintos áron érhető el.
    • Az új iPod nanoba (középső kép) ezúttal már videokamerát is építettek be, de rendelkezik mikrofonnal és hangszóróval is. A felvett videókat megtekinthetik közvetlenül a lejátszón, de egy egyszerű szinkronizálással feltölthetik számítógépük iTunes könyvtárába is. A nano továbbá 15 beépített effektet is biztosít a videók készítéséhez. A lejátszó tartalmaz egy beépített FM rádiót is, melynek élő szünet funkciója lehetővé teszi, hogy a felhasználók szüneteltessék a rádióműsort, majd ott folytassák, ahol abbahagyták. Érdekes funkció a Genius mix, ami önműködően akár 12 végtelenített dalmixet készít az iTunes könyvtárban lévő összeillő dalokból. És egy kis extra: a nano beépített lépésszámlálót is kapott, mely nyomon követi a megtett lépések és elégetett kalóriák számát. Az itthon 7 színben elérhető iPod nano 8GB-os verziója bruttó 45990, a 16GB méretű változat pedig bruttó 55990 forintért vásárolható meg.
    • Az új iPod touch (jobb oldali kép) modell pedig egy iPod lejátszó, egy zsebszámítógép és egy játékkonzol tulajdonságait ötvözi. Az iPod touch – a nanohoz hasonlóan – mostantól a Genius mix funkcióval egészül ki. A touch ráadásul játékra is alkalmat köszönhetően Multi-Touch felületének - az App Store áruházban pedig több mint 20.000 játék érhető el hozzá. A peer-to-peer kapcsolatok támogatásával az új touch azt is lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy többjátékos játékokat játsszanak a mellettük álló, vagy akár a világ bármely pontján lévő személlyel. Az iPod touch frissített 8 GB-os változata bruttó 59990, a 32 GB-os bruttó 89990, míg a 64 GB-os modell bruttó 119990 forintért kapható.

    Az iPod termékcsalád frissítése az iPod classic modellt is érintette, mely mostantól 160GB-nyi tárhellyel vásárolható meg bruttó 79990 forintos áron. ■

előző
következő
Magyarországra érkeztek a legújabb iPod modellek
Magyarországra érkeztek a legújabb iPod modellekMagyarországra érkeztek a legújabb iPod modellekMagyarországra érkeztek a legújabb iPod modellekMagyarországra érkeztek a legújabb iPod modellek

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló