Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Túlélési szabályok Zombielandhez

November végén érkezik a hazai mozikba a horror-komédia.

2009.10.19. 17:49 | szerző: Retee | kategória: Mozi

A Woody Harrelson főszereplésével készült gyilkos komédia, a Zombieland (hazai bemutató: november 26.) hatalmas sikert aratott az USA-ban már a nyitó hétvégéjén. Az akcióvígjáték alkotói nem spóroltak a művérrel, az ijesztő zombimaszkokkal, és persze a rengeteg poénnal sem. A történet alapján az Egyesült Államokat egy fertőzés pusztasággá változtatja, és csupán néhány ember próbálkozik a megmenekülés különböző, ám felettébb humoros praktikáival: egy gyámoltalan, de nagyon is tudatos srác (Jesse Eisenberg), egy dögös csaj (Emma Stone), a kamasz kishúga (Abigail Breslin), és a vagány, laza és keményöklű zombiirtó, akit Harrelson alakít.
– Azt bírom ebben a filmben, hogy a túlélés szabályait mutatja be egy teljesen logikus és mégis rendkívül vicces módon – nyilatkozta a premier után Woody Harrelson. – Vegyük például az első számú szabályt: Sportolj! Naná, hogy először a túlsúlyos embereket kapják el a rossz fiúk, ez nyilvánvaló: ha nem vagy elég gyors, bevégzed! Vagy hányszor láttuk már a mozivásznon, hogy halottaiból visszatér a gonosz - hát üss oda duplán, hogy tutira menj! Hogy ez hányadik a sorban arra már nem emlékszem, de a nyolcasra biztosan: szerezz egy tökös társat. Ez volnék én! ■

hozzászólások (1)

GustyX
GustyX 2009.10.19. 18:15
Nem szeretem a zombis filmeket, de a paródiákat annál inkább! Egy ilyen filmben viszont még a zombikra is kíváncsi vagyok :D.
ajánlott olvasnivaló