Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mobil

2XL ATV Offroad - minden idők egyik legszebb iPhone-os játéka

A 2XL Games off-road játéka kívül és belül is a maximumra hajt. Képek, videó.

2009.10.19. 17:58 | szerző: Retee | kategória: Mobil

Bár a telefonokon jó ideig hagyományosan inkább csak logikai, ügyességi játékok bizonyíthattak, az iPhone megjelenésével változott a helyzet, hisz az Apple kütyüje már a komolyabb műfajoknak is utat nyitott. Persze ez nem azt jelenti, hogy minden programnál ki is használják a fejlesztők a lehetőségeket, ám időnként jön egy-egy olyan név, amely akár más, komolyabb játékplatformon is megállná a helyét.
Ilyen a most bemutatott 2XL ATV Offroad, mely első ránézése még egy PSP-n is simán tarolna - a 2XL Games fiai mind a külső, mind a belső tekintetében megpróbálták felülmúlni a platform eddigi játékait. A képek és a lenti videó úgy gondolom, hogy magáért beszél(nek), s talán az is feltűnhet, hogy a csapat az irányítást is tökéletesen optimalizálta az iPhone-hoz.
Ami pedig a belsőt illeti: tizenhat pálya vár arra, hogy járgányunkkal átszáguldjunk rajta, s ezek között a hivatalos arénák ugyanúgy megtalálhatóak, mint a dimbes-dombos vidéki utak. A pályákat pedig két kategóriában (250cc, 450cc), és többféle játékmódban is teljesíthetjük: van itt karrier-mód, melyben szép lassan lépkedhetünk előre a ranglétrán, egész a világbajnoki címig, míg a Freestyle részlegen nem az első hely, hanem a minél tökéletesebb ugrások és pörgések kivitelezése a cél. Utóbbinál minden egyes trükkért pontokat kapunk, előbbinél pedig mindenféle kitüntetéseket is elnyerhetünk, és tizenhat járgány közül választhatunk.

A 2XL ATV Offroad minden bizonnyal az idei év egyik legnagyobb iPhone-os durranásának ígérkezik, a játékról pedig csak egyetlen negatívumot említhetünk meg, kissé borsos, 5,99 eurós árát. Viszont az is igaz, hogy jelen esetben van is mit megfizetni, hisz a fejlesztők minden tekintetben megpróbálják elfeledtetni velünk, hogy "csak egy mobil" fészkelődik a kezünkben. ■

Forrás: Mobilize.hu

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló