Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mobil

Navigációs hang versenyt hirdet a Nokia és a T-Mobile

A győztes az értékes nyeremények mellett egy évig kölcsönözheti hangját a szoftvernek.

2009.11.25. 14:41 | szerző: Retee | kategória: Mobil

Érdekes és vicces akciót hirdetett a T-Mobile és a Nokia: együtt keresik a Nokia mobiltelefonok navigációs hangját a Legyél te az Év Navigációs Hangja versenyen. A fődíj egymillió forint és egy navigációra alkalmas Nokia N97 mobil számítógép.
Akik úgy gondolják, hogy kellemes orgánummal rendelkeznek és elég rátermettek, regisztráljanak a www.evhangja2009.hu weboldalon. Ezután a résztvevőknek már csak egy működőképes mikrofonra van szükségük, hogy legkésőbb december 6-ig egy megadott navigációs útvonalat felmondjanak és rögzítsenek. A felvétel elkészítése előtt lehetőség nyílik a gyakorlásra is, hogy élesben már a legjobb formájukat hozhassák a versenyzők, és eséllyel induljanak a nyereményekért. A tárgyi díjak mellett a győztesé a dicsőség, hogy hangját egy évre beépítik a navigációra alkalmas Nokia készülékekbe.
A győztest szakértői zsűri választja majd ki, tagjai olyan ismert hazai hangok tulajdonosai mint Harsányi Levente, a Rádió 1 műsorvezetője, Tóth Vera, a Megasztár első szériájának nyertese és Bagi Iván humorista, kiváló hangutánzó.
Érdemes szavazatokkal is támogatni a kedvenceket, mert ebben a megmérettetésben nem csak a döntősök, de a szavazók is értékes Nokia készülékeket vihetnek haza. Sőt, akik nem szeretik a kötöttségeket, igazán elengedhetik magukat és átadhatják személyiségüket a Freestyle kategóriában, ahol a kategória győztesének fődíja szintén egy multimédiás Nokia N97.
Az oldal látogatói további játékokkal is próbára tehetik szerencséjüket. Azok, akik helyesen válaszolnak a napi kérdésekre, illetve jól tippelnek a hangfelismerő játék során, értékes Nokia mobiltelefonokra tehetnek szert. A játék nemcsak a hivatalos oldalon, de a Facebookon is nyomon követhető a facebook.com/evhangja2009 címen. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló