Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mobil

Skies of Glory - a Vörös Báró nyomában

Megérkezett az AppStore-ba az ingyenes, multiplayerre fejlesztett szimulátor.

2009.12.22. 14:59 | szerző: Retee | kategória: Mobil

Az SGN, azaz a Social Gaming Network elsősorban olyan iPhone-os fejlesztéseket erőltet, melyekben a multiplayer kapja a főszerepet, hisz az Apple telefonján nem tobzódnak az igazán jó többjátékos alkalmazások. A Skies of Glory viszont ismét csak üdítő foltja lehet a szűkös felhozatalnak, főleg hogy teljesen ingyenesen vásárolható meg a Store-ból.
A csapat pedig láthatóan igyekezett kreatív lenni, mikor a szokásos autószimulátor/FPS projekt helyett a második világháborús repülőkben találta meg az eszményi multis alanyokat. A 3G-t, WiFit és Bluetooth-t egyaránt támogató Skies of Glory-ban egyszerre akár nyolcan is a levegőbe emelkedhetünk, hogy aztán minél több fraget szerezzünk a többiek lelövésével.
A játék fő erőssége, hogy a platform megszokott szintjéhez képest rendkívül sok funkcióval szerelték fel a fejlesztők, így a sima Deatmatch, azaz egymás lelövése mellett akár repterek, hidak sikeres lebombázása, vagy épp ennek megakadályozása is lehet a cél. Sőt, tízféle missziót is kapunk a játékba, melyeket persze egymást segítve/gátolva teljesíthetünk.
A mellékelt videón jól látható, hogy az irányítással nem lesz problémánk, mivel az iPhone/iPod megdöntésével kormányozhatjuk a gépet, ami igen egyszerűvé teszi a különféle manőverek kivételezését. Emellett a játékban mindenféle tetszőleges beállítást is eszközölhetünk, és akár saját zenéket is válogathatunk a hadjáratok alá. S mint említettük, a Skies of Glory teljesen ingyenes alkalmazás, így egy próbát mindenképpen megér. ■

előző
következő
Skies of Glory - a Vörös Báró nyomában
Skies of Glory - a Vörös Báró nyomábanSkies of Glory - a Vörös Báró nyomábanSkies of Glory - a Vörös Báró nyomában

Forrás: Mobilize.hu

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló