Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Call of Duty 7 - Vietnám?

Egyelőre még nem jelentik be hivatalosan az új CoD epizódot.

2010.01.07. 12:53 | szerző: Retee | kategória: Játék

Habár a Treyarch csapatát szokás leszólni, azért a legutóbbi Call of Duty epizódjuk így is elég szép sikereket ért el - elsősorban persze a multiplayer módjainak köszönhetően. És a sor nem állhat meg, hiszen az Infinity Ward Modern Warfare 2-je után ismét ők következnek. És a hírek szerint egy ideje már dolgoznak is a hetedik epizódon, melyet egyelőre még hivatalosan nem jelentettek be. Ezzel viszont csak azt érték el, hogy egyre több pletyka terjeng arról, hogy vajon az új CoD hova kalauzolja majd el a játékosokat. Több magazin értesülése szerint az új fejlesztés a Vietnam alcímet viseli, s a fejlesztők ezúttal nagyon keményen rágyúrnak az egyjátékos rész sztorijára is. Ehhez pedig a Platoon, az Apocalypse Now és a Full Metal Jacket filmeket vennék alapul, és egy hasonló világot képzelnek el a játékukhoz.
Sajnos a Treyarch egyelőre nem kívánt reagálni a pletykákra, ám várhatóan hamarosan hivatalosan is bejelentik a hetes epizódot. ■

Call of Duty: Black Ops
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Call of Duty: Black Ops

hozzászólások (26)

.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2010.01.27. 08:36
:D ezen most jót nevettem.

no nem rosszindulatból, sztem egyébként nem lenne baj, nem mintha befolyásolná a játékot, vagy bármit, de Vietnámban valóban megfordultak már szép számmal, úgyhogy szerintem nem lenne gáz. Sőt, codosan elképzelve először egy echte amival kell majd nyomulni, aztán váltás: néger srác, nagy gépágyú mögött lehetőleg, hadd menjen a "Die mothofucka!!!", aztán megint váltás, vietcong nézőpont, minél kevesebb amerikai célponttal, mert az ugye nem hiteles, ha túl sokat szedünk le, meg a kiadót sem támadják be érte. kész is a cod.

bár a vietcong lehet kimarad. túl sok esélyük nem volt a lángszórós/napalmos amerikaiak ellen, akik az erdővel együtt égették el legtöbbjüket...
-T0ng-
-T0ng- 2010.01.27. 08:45
Szerintem a Vietkong oldal kimarad. World at War-ban sem lehettél japánokkal.
Mindentől függetlenül, ha képesek ugyanazt a fenomenális, filmes hatás elérni, mint ami a MW két részében volt, a Cod ismételten bebizonyita nagyságát. Kicsit aggodalomra ad okot, hogy nem az Infinity Ward csinálja, de meglátjuk.

Szinte látom magam előtt ahogy a Heuy-k kötelékbe repülnek a dzsungel fölött és mi rajta utazunk:D

Az is biztos, hogy nem lesz a résznek világmegmentő, happy end vége...
-T0ng-
-T0ng- 2010.01.27. 08:47
Vietnámi Köztársaság, Thaiföld, a Koreai Köztársaság, Ausztrália, Új-Zéland és a Fülöp-szigetek mind Amerika oldalán harcoltak.;-)
S0nG
S0nG 2010.04.17. 15:53
Már énis alig várom a CoD 7-et azt képeztem el h egy HUEY-n repülünk a dzsungel felett és egy tisztáson szállunk le és lőnek ránk.Ha jól tudom a Vietnámi háború meg a Hideg Háború lessz benne :) ;-)
-=SniPeR=-
-=SniPeR=- 2010.05.08. 20:38
Szerintem olyan lesz mint a BFBC2 meg a COD keveréke ami nagyon ütős lehet.:-D
ajánlott olvasnivaló