Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Call of Duty: Modern Warfare 2 - újabb rekordok

Egyre több rekordot dönt meg az Infinity Ward akciójátéka.

2010.01.13. 17:14 | szerző: Retee | kategória: Játék

A Call of Duty Modern Warfare 2 úgy tűnik minden hibája ellenére megállíthatatlan, hisz egyre több rekordot dönt meg menetelése során. Most például két új hírrel is szolgált róla az Activision Blizzard, akik bejelentették, hogy a Modern Warfare 2 az Egyesült Királyságban 2009 legtöbb bevételét hozó játéka lett, ami azért is erős eredmény, mert a FIFA 10-et megelőző MW 2 csak novemberben jelent meg. Ennél is jobban örül azonban a kiadó a másik jelentős lépcsőfoknak, jelesül annak, hogy a CoD immár átlépte a 2 milliárd dolláros bevételt, melynél szintén nem árt figyelembe venni, hogy az új rész még jó ideig gyorsan fog fogyni. Nehéz dolga lesz az EA-nek... ■

Call of Duty: Modern Warfare 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Call of Duty: Modern Warfare 2

hozzászólások (50)

powerhouse
powerhouse 2010.01.14. 21:22
Sorry, sir.
MirkoBlade
MirkoBlade 2010.01.14. 21:48
Kifagy, kidob vmi host hibára vonatkozva, nuke 5 perc után cheaterektől... a játékmenet nagyon jó lett, órákra kötne le cheaterek nélkül, de semmi komoly fejlesztés, csak 1-2 dolgot máshova raktak. Grafika nem sokat javult, a szingli kampány unalmas, kaotikus, összevissza lövöldöznek a botok, rövid is.

Szóval igen így kell pénzt keresni igénytelenséggel.
nnoora
nnoora 2010.01.14. 22:36
Sziasztok!

Eladó: Call Of Duty Modern Warfare 2 (német nyelvű)Teljesen új, karcmentes. Egyetlen egyszer, kipróbálás miatt volt használva.
Ár:6000 Ft
érdeklődni: norcsi@gmail.com

;-)
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2010.01.15. 21:32
mondjuk az EA-nek nem értem miért kéne felkötnie a gatyáját...

top 5-ben 4 EA game (hülyék kedvéért: nem a magyar top 5!), egy a cod az ActiBlizzardtól. Annyira nagy bevétel kiesés nincsen, sőt, szerintem ha megmutatnák, hogy az összes létező eladott Simsből eddig mekkora dollár profitot szerzett az EA, azzal, hogy anno a Maxis mögé állt, szerintem kb. az összes vér a testünkből kifolyna a szánkon és azonnal meghalnánk.

valószínűleg az EA HQ alapjaiban is nyomokban előfordul a dobozos Simsek sokasága, mint tégla-pótló. "Gyerekek ebből van itt 2 millió, téglából csak 500000 van, legyetek kreatívak."

A MoH sorozat soha nem fog már olyan szinten tarolni, mint azt tette anno, az első résszel, hiszen akkor korszakalkotó volt, ha nem létezne CoD, akkor sem lenne már olyan erős a fénye, most meg csak úgy lesz újra egy "jó game", ha majmolja a CoDot és nem akkor jön ki, amikor a vetélytársa.
Sajnos ezzel a harccal pedig a minőségromlás jött el MoH téren, hiszen hiába pampogtak sokan, hogy a Pacific Assault nem volt igazi jó MoH, szerintem soha nem volt még olyan hangulatos háborús FPS, mint az. A bajtársainkat már csak akkor ismerjük föl egy mai háborús shooterben, ha úgy néznek ki, ahogy senki más (lásd Cpt. Prize) és mindig föltámadnak. A nyomulásra kényszerítő, önmagát rövidítő CoD megoldás pedig a háborús FPS-ek hangulatát redukálja egyszerű akciófilmekére, mint pl. egy Commando, amin ma már mindenki egy jót röhög, hogy Schwarzival szemben 100(nál is több!!! van számlálós videó!) katona áll, egyszerre lövik és nem sérül meg, miközben ő egyesével szedi le őket a nyílt terepen állva. Emlékszik még valaki a MoHAA első pályájára? vagy a beépülős passport-mutogatós németül beszélős részre? Az volt a valaha létezett legeredetibb WW2 FPS-es pálya a mai napig. a Multiról nem is beszélve. ASE korszak, stb.
100 szónak is one a vége, az EA nincs szarban, de nem is a MoH sorozattal fogja kihúzni magát a nem létező gödréből, a rivális ellen egy igazán JÓ játékot kéne elkészíteni, nem egy másolatot a riválisról. még ha a marketingben azt is mondják, hogy márpedig ez nem cod hanem ez jobb lesz mert ez moh.
powerhouse
powerhouse 2010.01.25. 21:43
Amit a MoH sorozatról írtál... Megkönnyeztem...

nyalinyali off (lm style szintén off)
ajánlott olvasnivaló