Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mobil

Samsung - bemutatkozik a Shark széria

Két új mobiltelefon érkezik a hazai boltokba.

2010.02.03. 15:00 | szerző: Retee | kategória: Mobil

A Samsung bemutatta új, Shark névre keresztelt sorozatát, mely három új készüléket tartalmaz egyelőre. A cég ajánlása szerint a Shark sorozatot az aktív, multimédia-használó vásárlók számára fejlesztették ki, akik emellett a sajátos dizájn hívei is.
Ennek fényében nem meglepő, hogy a képernyőn közösségi oldalak parancsikonjai találhatóak, amelyek segítségével a felhasználók egyetlen kattintással elérhetik a Facebookot, Myspace-t, Bebo-t és más kedvenc oldalait. A Communities funkció pedig lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyen és gyorsan töltsenek fel és osszanak meg képeket és videókat a globális közösségi vagy képmegosztó oldalakon. Eközben gyors és egyszerű a hozzáférés olyan népszerű oldalakhoz, mint a Flickr, Picasa, Photobucket és Youtube, ami lehetővé teszi a böngészést és nézegetést útközben is.
A mobil nyomkövetővel is fel van szerelve, mely az elveszett vagy ellopott mobilt követi úgy, hogy riasztja a felhasználót, ha a SIM kártyát kicserélik. SOS üzenetet is be lehet programozni, hogy riasztást küldjön egy előzetesen kiválasztott kontakthoz, lehetővé téve a gyors és diszkrét segítségkérést.

Shark (S5350): Fényes fém candybar, íves és ergonomikus forma, és a telefon mindössze 11,9 mm vékony. A felhasználók sokféle modern és kifinomult téma közül választhatják ki a hozzájuk leginkább illőt. A Shark 3.2 megapixeles kamerával van felszerelve, amely videót is tud rögzíteni. A készülék egy Multi-instant messengert is tartalmaz, amely összekapcsolja a felhasználó GTalk, AIM és Palringo profiljait egy könnyen kezelhető alkalmazásban, amely azonnali kommunikációt tesz lehetővé a barátokkal.

Shark Slider (S3550): Kompakt és ívelt, illetve az egyik legjobb csúsztatható telefon, hátulján mintás fém borítással. Optimalizált felhasználói mintákat alkalmazva alakították ki a navigációt a hagyományos funkciókhoz, mint pl. az üzenet létrehozás, míg a tördelés növeli a menüképernyő láthatóságát és olvashatóságát. A készülék 2 megapixeles kamerával van felszerelve, illetve 40MB-os beépített memóriát tartalmat, ami akár 8GB-ig is bővíthető.
A három új készülékből egyelőre csak a két bemutatott érkezik hazánkba, melyek már kaphatóak a boltokban. ■

előző
következő
Samsung - bemutatkozik a Shark széria
Samsung - bemutatkozik a Shark szériaSamsung - bemutatkozik a Shark szériaSamsung - bemutatkozik a Shark szériaSamsung - bemutatkozik a Shark széria

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló