Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mobil

Bemutatkozott a Nokia C5

Tavasszal érkezik meg a Nokia 3G-s telefonja.

2010.03.02. 16:35 | szerző: Retee | kategória: Mobil

A Nokia bemutatta a C5-öt, a legújabb, online közösségi jelenlétre és megosztásra optimalizált okostelefonját. A kompakt készülék számos szolgáltatást kínál, például ingyenes navigációt, egy megfizethető csomagban, várhatóan 135 eurós adók és kedvezmények nélküli kiskereskedelmi áron.
A C5 kezdőképernyőjéről elérhetőek a legfontosabb kontaktjaink, valamint a Facebookos állapot frissítések a telefonkönyvben láthatók. A közösségi oldalak – például a Facebook, MySpace – elérése gyors és egyszerű, míg a Nokia Messagingen keresztül hozzáférhetők az Ovi Mail és más szolgáltatók azonnali üzenetküldési és e-mail fiókjai. A mobil 3,2 megapixeles kamerával és nagy sebességű adatkapcsolattal rendelkezik, valamint jár hozzá egy 2GB-os memóriakártya is.
A C5 az Ovi Térképek legfrissebb verzióját kínálja ingyenes gyalogos és autós navigációval, beleértve a földrajzi helyzet megosztását is a Facebookos barátainkkal. A készülék szállítása várhatóan 2010 második negyedévében kezdődik a kiválasztott piacokon. ■

előző
következő
Bemutatkozott a Nokia C5
Bemutatkozott a Nokia C5Bemutatkozott a Nokia C5Bemutatkozott a Nokia C5

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló