Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Kirúgják az Infinity Ward vezetőségét? (frissül)

Megromlott a fejlesztőcsapat vezetősége és a kiadó között a kapcsolat; biztonságiak az irodában.

2010.03.02. 16:49 | szerző: Retee | kategória: Játék

Meglepő fordulat áll elő az eddig kiválóan együttműködő Infinity Ward és az Actvision ügyében, úgy tűnik ugyanis, hogy a közösen elért hatalmas bevételek ellenére összeveszett a két csapat. A hírek szerint a CoD szériát fejlesztő team két vezetőjét, Zampella Vince-t és Jason Westet (ők még a MoH fejlesztésében is részt vettek) behívatta magához az Activision, akiket aztán a munkatársak órákon át nem tudtak elérni (a hírek szerint egyikük már visszatért). Később pedig biztonsági emberek jelentek meg az Infinity Ward irodájában, azt viszont nem árulták el, hogy mit keresnek ott.
A kiadó ezt követően kiadott egy közleményt, amely szerint szerződésszegés és fegyelemsértés miatt a két IW vezető ellen vizsgálódnak, ennek pedig könnyen lehet, hogy elbocsájtás lesz a vége.
Friss: Közben West Facebookos adatlapja frissült, mely szerint az igazgató "épp iszik, és munkanélküli", illetve a munkarészen is múltidőbe került az Infinity Ward igazgatói széke. Vince státuszáról viszont semmit sem lehet tudni, az IW sajtószóvivője Twitteren azt közölte, hogy egyelőre semmilyen információval nem rendelkeznek róla.
Friss 2: Úgy tűnik, hogy a másik vezetőt, Vince Zampellat is elbocsájtották. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló