Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mobil

Deliverace - maradj az úton

Gyönyörű grafika, trükkös pályák, dizájnos járgányok - iPhone-ra és Androdira is érkezik a svéd autóverseny; videó.

2010.03.11. 16:48 | szerző: Retee | kategória: Mobil

Jó hírrel szolgálhatunk azoknak, akik kedvelik az old-school versenyjátékokat, hiszen a svéd Pixelbite csapata hamarosan egy igazi gyöngyszemmel örvendezteti meg az iPhone, az iPod és az Android tulajdonosokat. A Deliverace névre keresztelt gyermek pedig igen ígéretesnek tekinthető az első képek és videó alapján.
A hat különböző járgányt és pilótát kínáló autóversenyben felülnézetből vethetjük bele magunkat az izgalmakba, melyekből akad bőven, s erről nem csak a csapattársak fognak tenni. Sokkal inkább a pálya, amely gyönyörű dizájnnal lopná magát a szívünkbe, ráadásul rengeteg kihívással is kecsegtet - tessék csak ránézni a hír alján a bemutató videóra.
Ami pedig a belsőt illeti, ott itt úgy tűnik, hogy minden a helyére került, még akkor is, ha az itteni négykerekűek kissé salakmotor szerűen haladnak, azaz rengeteg kell csúsztatni és farolni - már jóval a kanyarok előtt is. És persze ne feledkezzünk meg az ellenfelekről sem, akik szintén kemény diónak bizonyulhatnak, főleg a veszélyesebb szakaszokon kell rá vigyáznunk, hogy nehogy a mélybe toljanak. Emellett lehetőségünk nyílik a legjobb időinket megszemélyesítő szellemkocsik ellen is ringbe szállni, sőt a fejlesztők ígérete szerint a megjelenés után az online ranglistákról mások rekordjait is letölthetjük, és ezeket szintén behívhatjuk a pályára.
A Deliverace egyelőre még nem rendelkezik pontos megjelenési dátummal, de mind az iPhone-os, mind az Androidos verzió hamarosan a Store-ba érkezik. ■

Forrás: Mobilize.hu

hozzászólások (1)

Skorpio90
Skorpio90 2010.03.11. 16:55
Nagyon jónak néz ki:) Pc-re is megjelenhetne^^
ajánlott olvasnivaló