Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Újabb képek a Combat Mission: Normandy-ból

Néhány képet dobtak csontként a rajongók elé a Battlefront fejlesztői az ünnepek miatt.

2010.04.06. 10:00 | szerző: Lacko | kategória: Játék

Régóta tudni lehet, hogy a Battlefront.com fejlesztői nem hagyták ott végleg a II. világháborút és a Shock Force játék - egy jól sikerült - piszkozat a nagy mű előtt. A CMx2 névre keresztelt motor második játéka a Beyond Overlord helyszíneire kalauzol vissza minket, azaz a Normandiai partraszállástól a V-day-ig követhetjük a nyugati front harcait. Az új játék a fantáziadús Normandy nevet kapta és teljes gőzzel folyik már a tesztelése.
Bár az ilyen független kiadókat sosem hajtja a tatár, azért gondolom a június 6 dátum csak ott lebeghet a szemük előtt. (ha nem is feltétlenül 2010-ben) Mindenesetre - már tradícióként - minden nagyobb ünnepen kiadnak pár új képet a készülő játékból. Így tettek most húsvétkor is. ■

előző
következő
Újabb képek a Combat Mission: Normandy-ból
Újabb képek a Combat Mission: Normandy-bólÚjabb képek a Combat Mission: Normandy-bólÚjabb képek a Combat Mission: Normandy-bólÚjabb képek a Combat Mission: Normandy-bólÚjabb képek a Combat Mission: Normandy-bólÚjabb képek a Combat Mission: Normandy-bólÚjabb képek a Combat Mission: Normandy-ból
Combat Mission: Battle for Normandy
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Combat Mission: Battle for Normandy

hozzászólások (18)

LordMatteo
LordMatteo 2010.04.08. 14:31
Nem is gondoltam volna :P

(na jó, csak izé, szóval nem kötekedtem tényleg)
KisCsirkee
KisCsirkee 2010.04.08. 14:34
Arra esély nincs, hogy ne kelljen erőmű alá. A CMSF is optimalizálás szempontjából egy atomkatasztrófa, semmint játék!
Herrera
Herrera 2010.04.08. 14:52
Az igaz, de nálam remekül fut. Ha ahhoz képest nem ugrik meg jelentősen a vasigény, már megkönnyebbülhetünk - azért a CMSF már 3 éves, szóval esélyes.
Lacko
Lacko 2010.04.08. 14:56
Mondjuk CMSF-ben általában sivatagi a táj. És ott szerintem Csirkének se volt gondja. Viszont egy sűrű városi környezet elkezdte zabálni a procit. Itt meg azért elvileg növényzet meg minden. De én optimista vagyok. Szerintem jó lesz!
Herrera
Herrera 2010.04.08. 15:24
Városi környezettel még a CMBB-t is csúnyán be lehet lassítani, pl. az a pesti scen rengeteg füsttel megizzasztja a jobb gépeket is. Reménykedjünk és a próféta szóljon belőled!
ajánlott olvasnivaló