For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Kedvezmény Microsoft termékekre diákoknak

2001.09.20. 18:12 | szerző: Viper | kategória: Egyéb

A Miniszterelnöki Hivatal és a Microsoft Magyarország megállapodása értelmében 350 000 hazai felsőoktatási intézményekben résztvevő tanár és diák juthat hozzá a legkorszerűbb Microsoft szoftverekhez. Az erről szóló szándéknyilatkozatot ünnepélyes keretek közt, sajtótájékoztató keretében írta alá Strumpf István, a Miniszterelnöki Hivatalt vezető miniszter és Jean-Philippe Courtois, a Microsoft Európa, Közel-Kelet és Afrika térségének elnöke.

A megállapodás arról szól, hogy a kedvezményben részesülők 3000Ft-ért (nem tévedés, háromezer) vásárolhatják meg a legkorszerűbb szoftvereket tartalmazó Microsoft csomagot. A megállapodás vonatkozik az összes magyarországi akkreditált állami, egyházi és magán felsőoktatási intézmény valamennyi nappali, levelező és esti tagozatos hallgatójára és valamennyi főállású, illetve szerződéses oktatójára. A csomagban a következő termékek szerepelhetnek: Windows operációs rendszerek, Office alkalmazások, fejlesztő eszközök, Web-szerkesztők, BackOffice ügyfél hozzáférési licencek. A felhasználó választhat, hogy a legfrissebb, vagy korábbi verziót kér ezekből a termékekből. ■

hozzászólások (31)

Dino
Dino 2001.10.10. 23:45
A Linux valóban ingyenes, de a fejlesztésében ugyanúgy rengeteg munka van, mint az MS programok esetében. A fejlesztők pedig mégis ingyen adják közre. Tehát igenis lehetne mit támogatni, mindenekelőtt a programozókat, akik dolgoznak vele. Pl. pénzt adni annak, aki magyarítja a Linux programokat, vagy akármi. Nem használok már Linuxot, nem igazán tudok nyilatkozni ebben a témában, de biztos vagyok benne, hogy ők is el tudnák költeni a pénzt :)
c-3po
c-3po 2001.10.14. 19:25
hát szerintem a diákok már régóta nagy kedvezménnyel jutnak hozzá MIcrosoft termékekhez, csak a kedvezményt mástól kapják.
Eric
Eric 2001.10.15. 16:44
Na persze, hogy el tudják költeni. Csakhogy egy kormányprogramban sokkal kevésbé jön ki jól (így választások előtt, ugye), ha támogatnak egy maréknyi lelkes linux programozót. A felsőoktatásban tanulók pedig jó eséllyel szavazóképesek.
Gondolom nem véletlenül csak a felsőfokú oktatásra korlátozódott ez a program...
zoran
zoran 2011.12.05. 14:24
Sziasztok!
A kormány szarik ránk diákokra...:( és ez már így megy régóta...:(
Mivel, hogy infot tanulok, kellenek nekem is ezek a szaros programok...:( de hát mit lehet tenni? megvenni nem tudom..ha meg letöltöm akkor meg az a baj (belga:) )
anyáméknak mondtam, hogy kéne a windows7...kérdezték mennyi. mondom sok. erre mondták, hogy kukkantsak a neten az árk utan. az elsö oldal ez volt:
http://www.legalo.eu/hu/microsoft.html
36e??? feladom, inkább letöltöm...:(
Dark Archon
Dark Archon 2011.12.05. 20:21
eBay-en anno 16eFt-ért vettem Vistát. Szerintem most még olcsóbb és a lényege ua.
további hírek

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.